Следва

Британските икони обединяват сили: Кара Делевин е новото лице на Topshop

Внучката на Vivienne Westwood стана модел

Показахме ви миналата седмица Малкият крадец на визии, който очевидно е поел по пътя на модната кариера...

All fashion преди 9 години

Показахме ви неотдавна и известните майки и малките им дъщери, поели по техния път. Днес обаче ще говорим за една внучка. И тя не е просто едно малко момиче, а 17-годишната внучка на дизайнерката Вивиан Уестууд, която наскоро подписа договор с агенцията  Next Models London.

Предстои да ви я представим подробно в рубриката ни "Новите лица на модата", но днес дължим на тази красива изгряваща звезда нужното внимание. Дъщеря на основателите на марката Agent Provocateur Серена Рийс и Джо Коре, Кора Коре е момиче, само по себе си забележително, и доста известно. Но очевидно славата на родители и близки за нашата героиня не е достатъчна и тя, предвид данните си, решава да стане професионален модел.


Кора заедно с майка си Серена

Въпреки младата си възраст, Кора участва в шоуто на Vivienne Westwood и Giles, а също така се снима за списанията W Magazine и Purple. А сега младата наследница на модния бизнес започва съвсем нов етап в кариерата с подписването на договора с гиганта Next Models.

"Кора има много силен естествен чар, чувство за стил и познания за британската мода", казва Аманда Бретертон, президент на агенцията Next Models.

Без съмнение момичето има потенциала да се превърне в звезда на подиума, ние трябва да й пожелаем само късмет.

More from View Sofia

More All fashion