Следва

Дупето на Памела Андерсън и някои други горещи подробности

Ди Каприо, Кавали, Казираги, или всички на Ибиса!

Яхтата на Леонардо Ди Каприо продължава да краси вълните нa...

Други преди 9 години

Яхтата на Леонардо Ди Каприо продължава да краси вълните на Средиземно море: отплавайки от бреговете на гостоприемния Сен Тропе, актьорът се отправя към Ибиса, където междувременно изглежда, че отдъхват всички световни звезди.

Лео например е очакван на Ибиса от руския мега богаташ и бившо гадже на Наоми Кембъл - Владислав Доронин. Самата Наоми също отдъхва недалеч от острова, в компанията на друг свой бивш любим - P Diddy, който пък не е забравил да покани и новата си половинка - русата певица Кеша.


Леонардо Ди Каприо

Андреа Казираги също е тук, далеч от егенския си имидж обаче. Монакският принц просто не си подава носа извън борда на яхтата, ако до него не са съпругата му Татяна Санто-Доминго, синът им, че и кучето.

Друго европейско величество - принц Карл Филип, трети поред в редичката за наследяване на шведския трон, макар и отскоро сгоден, все още изглежда привлечен от клубния живот. Именно в клуба го намираме, с нахлупена шапка и с поглед, нейде вперен напред.


Леонардо Ди Каприо

На Ибиса са още Маргерита Мисони, Роберто Кавали, Неймар и почти всички известни хора, зажаднели за жарко слънце, средиземноморски вълни и тотален, луксозен релакс. Да се насладим, макар и дистанционно.


Леонардо Ди Каприо


Леонардо Ди Каприо


Владислав Доронин


Владислав Доронин


Принц Карл Филип


Андреа Казираги и Татяна Санто-Доминго


Андреа Казираги и Татяна Санто-Доминго


Андреа Казираги и Татяна Санто-Доминго


Андреа Казираги, Татяна Санто-Доминго и Алекс Деллал


Неймар


Наоми Кембъл и P Diddy


Роберто Кавали и Лина Нилсън


Линдзи Лоън


Джорджио Армани


Роберта и Джорджио Армани


Джорджио Армани


Маргерита Мисони


Борис Бекер


Борис Бекер

 

More Други