Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 6 Ракия Бар: Ракета

Пропуснеш ли София, пропускаш нещо специално

HEINEKEN слага българската столица на картата на най-значимите градове в света...

All About Life преди 9 години
“София е млад и динамичен град, който се събужда от десетилетия сън, за да се превърне в уверена и космополитна европейска столица. И ако го пропуснете, пропускате нещо специално”. Така описва българската столица Lonelyplanet.com - един от най-популярните туристически портали в света.
 
Ето защо не е никак учудващо, че днес HEINEKEN представи SOFIA - новата бутилка на международната марка бира, изработена специално за България. Така за пръв път в историята си една от най-известните глобални марки потвърждава усещането, че българската столица е модерен и космополитен град и дава възможност на хората на София да я преоткрият и споделят.
 
Всичко, което трябва да направят, е да снимат любимите си места в града и да ги споделят онлайн с хаштага #opensofia. Могат и да погледнат към града си през очите на другите на opensofia.bg, където ще се събират всички снимки на хората, преоткриващи и споделящи София.

 
“Много малко хора в София осъзнават, че нашият град, със своя уникален ритъм, непрестанно се изкачва в класациите на най-харесваните градове в света”, каза Ваньо Славов, бранд мениджър “Междунарoдни марки” в Загорка. “Затова за нас е голямо предизвикателство да вдъхновим жителите на града да го преоткият, да го усетят и преживеят по изцяло нов начин.”
 
Освен София свои собствени бутилки имат градове като Рио де Жанейро, Лондон, Шанхай, Ню Йорк и Амстердам. Затова и част от плана HEINEKEN е да покани граждани на тези градове, живеещи в столицата, да открият уникалността на София. В рамките на няколко седмици през август те ще обикалят по софийските улици и ще се опитат в кратки видео истории да уловят неповторимостта на българската столица през техните очи. Техният поглед към града ще бъде показан в интерактивно видео, което ще изпрати двама щастливци на екскурзия до Лондон.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.