Следва

Нежна и приказна: сватбата на Сара Блумквист и Джеръми Янг

Кой как избра да се рекламира: затворнически килии за Alexander Wang

Мрачна кампания в нещо като затвор, чиито решетки и лаконична килийна естетика стоят...

All fashion преди 9 години

Мрачна кампания в нещо като затвор, чиито решетки и лаконична килийна естетика стоят много добре на замисъла и идеята, призвани да направят новата есенна колекция на американеца привлекателна.

Затворническата натуралност, пречупена през разкоша и блясъка, се заяви като добър рекламен и имиджов прийом още в съвместния клип на Лейди Гага и Бионсе «Telephone» преди няколко години, и оттогава, факт, се чувства добре в рекламните кампании, като при това еволюира.

Бруталността и показната грубост, използвани често в местата за лишаване от свобода, главно като средство за самозащита, са опорни точки, върху които често се градят кампании, кадри от които виждаме в актуалните есенно-зимни колекции и по страниците на западните списания. Александър Уанг не прави изключение и демонстрира колекцията си за предстоящия сезон точно в същия ракурс. Между впрочем, затворническият декор наистина е отличен фон за разнофактурните модели от кожа, кожа с косъм и трикотаж. Минималистичното настроение на колекцията е подчертано от голите стени, решетките и камерите.



Главен фотограф на рекламната кампания е Стивън Клайн, идеален за случая. Познаваме почерка му, както и предпочитанията му за мрачна и нестандартна интерпретация. В ролите на заключени рецидивисти влизат моделите Анна Иверс, Ванеса Муди, Кейтлин Ас, Лекси Болинг и Кат Хесен.

Остава да се надяваме, че момичетата не са твърде суеверни и не са приели присърце сюжета на кампанията. Която никак не е лоша.










 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.