Следва

Searching Ebay - 33 находки за освежаване на интериора

Почетната септемврийска корица на Vogue UK e за Кара Делевин

Щяхме да се изненадаме, ако не беше тя...

All fashion преди 9 години

Много хора критикуват работата на Марио Тестино, но истината е, че през годините той е създал наистина емблематични, добри и красиви неща, които ще останат в модната история и ще се помнят дълго след него. Сигурни сме, че в повечето случаи работата му зависи от темата и списанието, за които снима, но ако трябва да сме откровени, корицата на дългоочаквания септемврийския Vogue UK, която е негово дело, не е от най-впечатляващите, които сме виждали.

Кара Делевин, естествено, даже щяхме да се изненадаме, ако не беше тя, е лицето на най-важния в годината брой, а харизматичното й присъствие е леко притъпено от решението на стилиста да я облече в неутрални цветове, като бежово и кафяво, въпреки че одеждите са Louis Vuitton.

Британският модел обаче заслужава поздравления, защото това е третия й път на първата страница на модната Библия за последните 18 месеца, което я прави единствената с подобно признание, надминавайки дори заслугите на Кейт Мос, на която винаги и се е полагала само по една корица на година.

Не успяхме да се изненадаме този път, но се надяваме на по-голямо разнообразие от знаменити жени, актриси и модели, на кориците през септември. Сигурни сме, че най-интересното от предстоящия моден сезон, тепърва предстои...

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.