Следва

Дизайн за вдъхновение: Студио в задния двор

Месечен ХОРОСКОП - Август 2014

През този месец трите висши планети продължават ретроградното си движение. Затова не...

Astro преди 9 години

През този месец трите висши планети продължават ретроградното си движение. Затова не може да се разчита на разумни действия от страна на властите. Не е най-доброто време за големи реформи и нови начинания. Но е добро време да преразгледаме много свои решения.

Една от главните планети, която през тази година влияе силно на всички световни процеси - Уран е в ретроградна позиция. Това означава, че в политиката и в световните процеси ще се появи тенденция към преразглеждане на някои недовършени дела или процеси. Могат да възникнат неочаквани стари проблеми, на които не им е било обърнато своевременно внимание. Причина за процесите, които ще наблюдаваме, най-вероятно ще бъдат минали събития и грешки. Ако в този момент най-неочаквано възникнат стари лични проблеми, това е знак, че тези проблеми трябва да се преразгледат и да се направи опит да се решат по друг начин.

Ретроградният Нептун ще ни позволи да се заемем със самоанализ, ще засили интуицията ни и ще задълбочи емоционалните проблеми. Добър период за медитация, за опити да разберем своето подсъзнание. Може да излязат наяве и дълбоко покрити стари тайни, но при повечето, просто ще се усили интуицията и чувствителността. Опасен период за тези, които са склонни да решават проблемите си с помощта на алкохол, наркотици или хазартни игри.

Ретроградният Плутон не позволява решаването на проблеми, опитвайки се да наложиш своята воля на всички. Този месец също така показва, че трябва много внимателно да се започват дела, свързани с наследство, данъци или застраховки. Ако правителството в това време приеме някакви данъчни закони, вероятно след няколко месеца ще се наложи да бъдат преразгледани.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Овните през август ще са склонни към авантюри. Творчески импулси и желанието да получиш резултат от работата ще те заставят да търсиш необичайни и често рисковани начини за постигане на желаното. През август доста ще упорстваш, защото ще бъдеш абсолютно сигурен в своята правота и няма да искаш да слушаш никакви съвети.

Заради любовта, през август, ще бъдеш готов на всичко - красиви постъпки и непредсказуемо поведение ще ти помогнат да постигнеш желания напредък в отношенията. Пази се от слухове, разпространявани от недоброжелатели. Клюки и сплетни, може да станат причина, за началото на шекспирови драми на твоя територия.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Телците през август трябва да се наслаждават на всяка минута тишина и спокойствие. Спокойният и безпроблемен живот през август, ще ти даде много приятни моменти. Вдъхновението ще ти бъде постоянен спътник, не пропускай възможностите и бъди готов да рискуваш, заради постигането на желаната цел.

През август ще поемеш щафетата от втората си половинка и през целия месец ще градиш отношенията по свое усмотрение. Важното е, да не се страхуваш и да показваш чувствата си, тогава партньорът ти ще те следва във всичко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


През август звездите обещават да изпълнят всеки твой каприз. Всички твои явни и тайни желания може да се въплътят в живота сякаш с вълшебна пръчица. В средата на месеца, обаче, ще трябва да пожертваш собствените си интереси в името на друг човек, но не се притеснявай – всичко ще бъде за добро.

В личните и семейните отношения всичко ще зависи от теб. Именно ти ще показваш посоката на движение на всички хора около теб. Важното е да държиш правилната посока и затова слушай вътрешния си глас. През август ще поемеш ролята на пътеводител към по-добро бъдеще.

РАК 22.06 – 23.07


За Раците август е време, когато трябва да намерят своя път. Но без чужда помощ няма да можеш да се справиш. Не се страхувай да бъдеш в ролята на ръководен - зависим от по-опитен човек, това няма да продължи дълго и ще ти се отрази добре. Ще бъдеш поставен пред избор между възможността да подобриш своите умения или да си почиваш. Каквото и да избереш, решението ще ти донесе удоволствие.
Взаимоотношения започнали през август, може да продължат цял живот. Така че, отнеси се с особена отговорност към полагането на основите на чувствата – колкото по-здрава е конструкцията, толкова по-близко ще бъдат някои до така желаното предложение за брак.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През август Лъвовете ще искат да споделят с другите своето добро настроение. Оптимизмът и увереността в себе си, ще ти помогнат да се превърнеш в организатор и душата на компанията. Приятелите често ще те помолят за помощ. Не им отказвай, за тях сега е важна твоята подкрепа, а проявеното внимание ще заздрави вашето приятелство.

През август свободните Лъвове ги очаква среща с миналото. Може би съдбата ще те срещне с отдавна забравен човек – погледни на него по нов начин, остави настрана остарелите представи. Август е добър момент за отдих, едно по-дълго пътуване би ти помогнало да скъсаш с рутината и да съживиш отношенията си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През август при справянето със сложни проблеми, не трябва да разчиташ на интелигентността си, а на външния вид. Добрата външност ще ти помогне да намериш нови възможности за реализация. През август заниманията с изкуство ще ти носят удоволствие и финансово благополучие.

На Девите им предстои да се превърнат в своеобразен буфер в семейните отношения. През август са възможни конфликти между роднини. Бъди готов за това, че ще ти се налага да разрешаваш спорни въпроси, но и самият ти може да се окажеш в центъра на конфликта. Бъди внимателен в отношенията си с любимия човек, не давай поводи за ревност!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везните през август може да правят амбициозни планове. През последния месец на лятото ще ти се отдава всичко. Успех може да бъде постигнат във всеки вид дейност, необходимо е само да поискаш и да положиш малко усилие. Това е периодът, в който може да помислиш за кариерата си, възможно е да не ти достигат знания, за да направиш така желаната стъпка нагоре по служебната стълбица.

Бъди готов за труден разговор с втората си половинка. Сега е времето да решиш веднъж завинаги всички недоизказани и премълчани неща. Проявявай мекота и разбиране, не се отдръпвай от тези, на които си им скъп, така препятствията в личния живот, ще могат да бъдат преодолени бързо и безболезнено.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През август Скорпионите ги очаква среща с влиятелен покровител. Не пропускай тази възможност- хората, често не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. В края на август ще ти се иска да се отпуснеш и отдъхнеш. Недей да вървиш срещу здравето си - няколко дни почивка ще ти възвърнат силите и доброто настроение.

Не позволявай работата да ти пречи на личния живот. Човекът до теб се нуждае от внимание и грижи. Организирай съвместно пътуване или просто излет сред природата. Свежият въздух и новите преживявания ще са от полза не само за здравето ти, но и за отношенията.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците е настъпил момента да започнат да планират финансови сделки и да правят големи покупки. Парите през август ще идват към Стрелците лесно, но без усилие ще могат и да ги харчат. Бъди внимателен с хората около теб. Не всеки, който ти се усмихва го прави искрено.

В семейните отношения е време да се оттеглиш на по заден план и да предоставиш на твоята половинка свобода за действие. Учейки се да отстъпваш, ще осигуриш на своето семейство тишина и спокойствие.

Намери повод да събереш близки и приятели. Импровизираният празник ще се помни дълго време и ще зареди присъстващите с много положителна енергия

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Звездите ще бъдат много взискателни към Козирозите през август. Всяка, дори и най-незначителната постъпка може да доведе до сериозни неприятности. Бъди внимателен по пътищата, понякога е по-добре да оставиш колата у дома и да използваш обществения транспорт.

През август Козирозите трябва да се отнасят философски към битовите затруднения и не е нужно да хабят нервите си за тях. Използвай хумор, за да тушираш напрегнатите ситуации. И не забравяй, че ревността е лош съветник. Преди да вземеш каквото и да е решение, добре помисли.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През август Водолеите могат да срещнат неразбиране от страна на колеги и познати. Ще ти се наложи да отстояваш интересите си и да доказваш правотата си. Споровете ще ти помогнат да направиш правилен, може би съдбоносен избор. Животът ти може рязко да се промени през август, но всичко ще зависи от теб.

През август ще бъдеш изправен пред избор. Старите отношения вече няма да изглеждат привлекателни, а на хоризонта ще се появи нов претендент за сърцето ти. Не се затормозявай с взимането на окончателни решения, в противен случай може да останеш сам.

РИБИ 20.02

През август на Рибите им предстои да търсят своето място под слънцето и за него ще трябва да се конкурират с по-опитни съперници. Не забравяй, че за да постигнеш желаната цел, трябва да работиш усилено. Усилията ти ще бъдат възнаградени по-късно, не очаквай бързи резултати. Бъди търпелив!

В отношенията с близките се старай да търсиш решение, което устройва всяка страна. Не обостряй ситуацията и не нажежавай и без това трудните отношения. Винаги имай предвид, че атмосферата в къщи е нещо много важно, а всичко останало е истинска суета. Моментът е подходящ да помислиш за нейното подобряване.

More Astro