Следва

Б като Библия, Б като Блог

Нашествие на супермодели. Грандиозният септемврийския брой на Vogue Japan

Креативният тийм Луиджи и Ианго (Luigi & Iango) рeализират един от най-мащабните си проекти за Vogue Japan с фотосесия на някои от най-емблематичните лица от ерата на супермоделите както само те могат да го направят...

All fashion преди 9 години

Креативният тийм Луиджи и Ианго (Luigi & Iango) рeализират един от най-мащабните си проекти за Vogue Japan с фотосесия на някои от най-емблематичните лица от ерата на супермоделите, както само те могат да го направят. С перспектива, която подчертава индивидуалния характер и красота на всеки обект, дуото сътворява забележителна, и вероятно преломна в естетическо отношение фотосесия. Клаудия Шифър, Стефани Сиймoр, Линда Еванджелиста, Надя Ауерман и Наоми Кембъл се събират на корицата, за да отбележат завръщането на любимци като Маги Райцер, но в кадрите има още много и за всеки – от новото поколение звезди като Тао Окамото и Саския де Брау, до блестящите портрети на Джулия Нобис, които почти излизат извън пределите на страниците.

Облечени в Comme des Garçons, Йоджи Ямамото и драматичен завършек от последната колекция на Сара Бъртън за Алекзандър МакКуин. Дрехите, заслужаващи музейно представяне като че ли оживяват във всяко изображение, и внушават сила и категорично визуално послание, което само се усилва с всеки следващ кадър.





















































 

















 

More from View Sofia

More All fashion