Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Summer Sale in Fashion Days

Summer Sale in
Fashion Days

All fashion преди 9 години

Традиционно по августовски мислите ни упорито препускат на изток към най-близкия излаз на прохладни вълнички, а докато изчакваме (леко нетърпеливо, признаваме ) да дойде и нашият ред да ги материализираме, не устояхме на изкушението и заредихме куфарите с няколко супер свежи летни находки.

Възможно ли е въобще да устоиш на надписа „Summer Sale”, плътно следван от взривоопасното -90%, на „корицата” на любимата ни онлайн шопинг дестинация Fashion Days? Категорично не, затова и смело се гмурнахме в безкрая от тренди предложения и всяка от нас грабна по нещо, което да допълни летния й ансамбъл точно навреме.

Равносметката е следната: имаме си изящна риза-туника с леко намигване към животинските принтове by Just Cavalli за романтичката, очила с червени рамки от Boss за плажните разходки на авантюристката, неустоими кожени сандали с цветна тока и тънки каишки от Casadei за бохо момичето, тънка гривничка в цвят лимонада и закачлив надпис на Love Moschino за спортната натура и графична плажна кърпа с очарователни илюстрации и етикет Moschino за русалката в нас.




Всички продукти са от сайта fashiondays.bg


Багажът е стегнат, готови сме да потегляме към Черноморието (или пък някъде на юг...) с всичко необходимо за незабравимо морско изживяване. А вълната „намаления” във Fashion Days ще ни освежава чак до 17 август.

От 8 до 10 август темата на разпродажбата ще е Pool Party; от 11 до 13 август Summer nights; от 14 до 17 август Final Sale - Last summer items at incredible prices.

More All fashion