Следва

Бижу фото

Стивън Клайн - другото голямо присъствие

След като представихме скрития Стивън Мейсъл в неговата велика професионалност, ред е на името, което гордо стои до него...

All About Life преди 15 години

След като представихме скрития Стивън Мейсъл в неговата велика професионалност, ред е на името, което гордо стои до него.



Роден през 1961 г. американецът Стивън Клайн блесва през 90-те с провокативния си стил. Докато се образова в училище за дизайн, вниманието на Стивън се отправя към фотографията. Инспириран от журналистиката и часовете ровене в интернет за чужди снимки, името му става едно от водещите във фотографията.





Клайн снима рекламни кампании на Calvin Klein, D&G, Alexander McQueen, Gucci, Trussardi и Nike, като сесиите му присъстват в американския и френския Vogue, i-D, Numero, W и Arena.





Кредит с името Steven Klein ще откриеш на постоянните изложби в Токио, Ню Йорк и Париж, в галерии в Калифорния и Флоренция.



Том Форд



Семейство Бекъм за W Magazine

Сред музите на фотографа са Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън, както и добре работи с Мадона, Том Форд, Брат Пит, Дейвид Бекъм и много други. През 2003 си сътрудничи с Мадона, когато създават и уникалното видео X-STaTIC Pro=CeSS, което включва фотография за W Magazine и седем видео сегмента.

Той снима третия студиен албум на Бритни Спиърс.





Автор е на въздействащата фотография, пресъздаваща идеята за насилието, в която участват Анджелина Джоли, Брад Пит, Мерилин Менсън и моделът Чад Уайт. Изострянето на цветовете и подчертаването на формите са сред отличителните черти на снимките на Стивън Клайн, а тялото се превръща в обект на неустоимо желание.



В повечето случаи обектите на Клайн объркват наблюдателя заради двусмислеността и барокова естетика, които носят. И въпреки провокацията, обектът, сниман от Стивън, е преди всичко сексапилен.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.