Следва

Подправен тренд

Ermanno Scervino - Есен-Зима 2008-09

Когато Мария Илиева, Гергана Полежанова, куп други топ модели и един известен италиански моден дизайнер са на едно място...

All fashion преди 15 години

Когато Мария Илиева, Гергана Полежанова, куп други топ модели и един известен италиански моден дизайнер са на едно място в един и същи момент, обикновено ни очаква незабравимо шоу.
 
В столичния Шератън световноизвестният модна къща Ermanno Scervino, представи снощи своята есенно-зимна колекция. За уникалното по реда си ревю в България пристигна самият той, и бе супер любезен да отговори на няколкото ни въпроса за ексклузивното интервю за ViewSofia.

Колекцията за есен/зима 2008/2009 е посветена на елегантната, красива и интелигентна жена, която е смела в отношенията си с хората и в решенията, които взима.





Колекцията на Ermanno Scervino се откроява с ефирни, елегантни и удобни облекла. Дизайнерът Ермано Даели пречупва елегантните класически тренчове през собствената си призма и ги преоткрива в един спортен вариант, като залага на шушлякови якета с класическа кройка, пристегнати с кожени колани в талията.



Любовта на дизайнера Ермано Даели към архитектурата си личи и от роклите този сезон. Полите и късите рокли са изработени от мек шифон, като акцентът попада върху структурите, сложните форми, изкуствените обеми и нежните цветя, които напомнят на скулптури, изработени от плат.



В тази колекция италианската модна къща залага и на шивашки умения на дизайнера й Ермано Даели, като пресъздава една ретро визия, чрез хай-тек материи и футуристични цветове и форми. Колекцията пресъздава миналото като гледа към бъдещето и залага на модерния прочит на ретро облеклата.

За есен/зима дизайнерът е вдъхновен от принтовете в спортното облекло, където якетата са решени във виолетово, сиво и бежово.



Дизайнерът се завръща и към 70-те години и стария Лондон, като залага на елегантната и нежна линия на облеклата. Засегнати се оказаха и теми като хай-тек трикотажа, белег за иновативност и доза риск.

За елегантната вечерна линия Ermanno Scervino залага на луксозните материи, семплия силует, създаден посредством сложни структури и напластяване на материи.

Гвоздеят на ревюто беше бялата ефирна копринена рокля. Корсет и дълга прозрачна пола в нежно бяло, открояваща се с мек обем, сложна изработка и леко движение.





За господата този сезон Ермано Шервино залага на елегантната линия, като същевременно добавя и доза провокативност. Мъжът на Ермано Шервино е елегантен, но дързък, секси и доста скъп.





Не бихме пропуснали и прекрасните млади госпожици накрая. Истинските живи кукли усмихнаха елегантната публика на финала със сериозността и умението, с които демонстрираха детската линия на прочутия италиански дизайнер. В унисон с този финал бяха поне 10-те дечица на известни родители в публиката, свежи и млади попълнения – любители на модата.

Прекрасно!

Четете утре ексклузивното ни интервю с Ермано Даели!

More All fashion