Следва

София Вергара се омъжва (снимки)

Обичта и ваканцията на известните: Ерос Рамацоти и Марика Пелегринели

Ние си мислехме, че италианските мъже никога не пускат коремчета...

Други преди 9 години

Ние си мислехме, че италианските мъже никога не пускат коремчета. Оказа се заблуда. Но какво значение има коремчето, ако си великолепният Ерос. И не гръцкият бог на любовта, а певецът с най-секси глас, който звучи в главите ни от десетилетия - Ерос Рамацоти.

Сладък и небрежен, 50-годишният Рамацоти отдъхва на италианското крайбрежие със съпругата си от съвсем скоро /точно два месеца/, моделът Марика Пелегринели и дъщеря им Рафаела.



Двойката не успя да изкара меден месец, защото Рамацоти не спря да пее от началото на лятото до момента, като междувременно сключи и брак с разкошната си, 26-годишна приятелка през юни в Монтеротондо. Булката беше в страхотна рокля на Valentino кутюр, с полупрозрачна пола от фин тюл с напечатани текст и ноти от песента Two Worlds на Лучо Батисти.



Вчера обаче, в разгара на лятото, тройката се радва на отдиха си заедно по бреговете на Италия, и е просто божествено удоволствие да ги гледаш.
Малката Рафаела Мария е одрала кожата на майка си, която пък, известен модел в родината си, е в перфектна форма, видимо от извънредно обрания бански.

Най-хубавото обаче в цялата картинка е обичта на талази, която се стеле между татко, мама и дете. Пожелаваме константно щастие, защото са супер, още повече, че големият певец и музикант изживя страшно тежко раздялата през 2002-а с бившата си жена - също модел, Мишел Хунцикер, от която е по-голямата му дъщеря Аурора, 18.

Да се насладим, любовта има толкова много и все прекрасни лица...


More Други