Следва

Дарявам ти Любов

КА–ТЕ Home design

Според еврейска наука за числата „девет” е символ на големите цели и успехи, постигнати с цената на много усилия, перфекционизъм...

All About Life преди 15 години

Според еврейска наука за числата „девет” е символ на големите цели и успехи, постигнати с цената на много усилия, перфекционизъм и всеотдаен труд. В година с много деветки /1999год./ стартира фамилното ателие за претапициране на мебели КА– ТЕ.

Собствениците залагат на лично отношение към всеки клиент, на вниманието към най-дребния детайл и на гарантирано качество във всичко, което правят. Това създава добра репутация на ателието и малко по-късно през 2001 год. КА-ТЕ решават да продължат смело с откриването на свое шивашко ателие за пердета, завеси и всякакви елементи от интериорната декорация. Дизайнери, архитекти и любители на изтънчения стил познават марката и й доверяват декорацията на най-интимното пространство – дома си. Много хотелиери предпочитат КА-ТЕ за партньор при обзавеждане или реновация на обектите си.





Прозорливостта на Катя Ковачева и нейния екип я води към следващата стъпка в развитието на компанията и те установят контакти с водещи европейски производители на интериорен текстил, чиито продукти да стигнат до българския пазар. Създават отлични партньорства с Christian Fischbacher, Alhambra, Persan Home Studio, British Trimmings, La Gancheria, Soft Cotton, Signoria Firenze.





Силната работа на KA-TE можеш да видиш в реновацията на фоайето, ресторанта и залите на хотел „Хилтън”, текстилното обзавеждане на Apartment Hоuse в София. Участвали са с перфектни материи в обзавеждането на резиденциите на посланиците на Испания, Португалия, Хърватска и Аржентина, на ресторантите Bolo, „На края на света”, Carrera и на не един хотел и курортен комплекс.





Преди дни КА-ТЕ представиха най-новия си изискан шоурум на бул. България 58, където ще откриеш пълната гама текстил за дом. Във вечерта на събитието собствениците изрично обещаха да изпълнят всички наши желания – от доставката на парчета дамаска за любимото ти кресло до прекрасни цялостни решения за уюта на дома.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.