Втората колекция обувки на Сара Джесика Паркър е тук!

Втората колекция SJP ще се появи по щандовете и онлайн още през септември, отново изобилстваща от готини класически деколтета, боти и ботуши и чанти, за които почти всяка нормална фешън дама би жертвала заплатата си...

Първата колекция обувки от Сара Джесика Паркър се оказа толкова успешна, че съвсем естествено сътрудничеството на актрисата с американския универсален моден магазин Nordstrom бе решено да продължи. Втората колекция SJP ще се появи по щандовете и онлайн още през септември, отново изобилстваща от готини класически деколтета, боти и ботуши и чанти, за които почти всяка нормална фешън дама би жертвала заплатата си.

Припомняме, че първата колекция се появи през март тази година и предизвика очакван възторг сред фенките, както на Сара, така и на Кари Брадшоу. Заразени с емоцията и усещането за стил и естетика на актрисата, през пролетта моделите бяха лесно и бързо припознати от хиляди жени заради удобството, ненарочната елегантност и, най-вече, тясната връзка с имиджа и почерка на създателката си.

Главното, което отличава тази нова, есенна колекция от предишната, е почти тоталната липса на цвят, ако не броим няколкото чифта в коралово и лилаво. Всичко останало е здраво свързано с класиката, която Сара Джесика Паркър разбира оцветена в бордо, черно и оттенъци на кафявото и сивото.

В колекцията има и обувки, директна отправка към незабравимия "Сексът и градът", — токчетата The Carrie и ботушите The Pat Boot, посветени на костюм-дизайнера на сериала Патрисия Фийлд. Още един модел — The Serge — е наречен на Серж Нормънт, стилиста по косите, с когото актрисата работи вече 14 години.

Чифт от новите ще са наши срещу сумата от 285 до 695 долара. Всички чанти пък варират около 500 долара за брой. От самото начало на септември на nordstrom.com.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia