Следва

Дизайнери за следене: Най-добрите ЕКО в света

Б като Библия, Б като Блог

Признаваме си, винтидж настроението сериозно ни е подхванало. Мечтаем си за дълги летни...

All fashion преди 9 години

Слънчогледови разходки

Признаваме си, винтидж настроението сериозно ни е подхванало. Мечтаем си за дълги летни следобеди и подкарали супер ретро велосипед, отиваме на сладки дамски приказки. Към цветното настроение, подбираме и цветни детайли с изразена романтична нотка - ярки слънчогледи, изумрудени сандали и безброй рози.













keikolynn.com

Потопени в злато

































Розов Джайпур и безброй невиждани съкровища - украшения за глава, колиета и гривни. Всичко в злато, камъни и щастие. Спиращата дъха гледка ни замайва, навсякъде е. Въображението ни прекрачва всички поставяни някога граници откъм света на майсторството и ръчната изработка. Поемаме с очи само една частица от необятната Индия.

kayture.com

Нежна Нормандия



















Дълги семейни обеди, звънлив детски смях, нежни спомени и романтични падащи къдрици. И ние точно така си представяме последните августовски горещи дни и нощи. Едни го наричат просто винтидж, а  ние - духа на красива Нормандия.

misspandora.fr

Градско момиче с гръм и трясък







Колкото и да го отлагаме, съвсем скоро ще се наложи да заменим ефирните сладки роклички с нещо по-строго и по-подходящо за облачен ден в шумния град. Е, щом се налага да го направим, то тогава ще е драматично. С черни пера, още по-тъмни очила и страхотен ток за безкомпромисен вид.

theglamourai.com

Когато сме в Рим







































Колизеум, огромни порции джелато, Фонтана ди Треви с безброй намислени желания и много модни находки. Така ни се иска да останем там завинаги, в тесните улички пишейки нежни писма и поеми. Е, в нашия случай може и да не са любовни, но пък модата също заслужава са бъде възхвалена!

leblogdebetty.com


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.