Следва

It shopping list - 18% сиво

"Обличай се, сякаш никой не те гледа", или Дейвид Финчър за GAP

Легендарен бранд и знаменит филмов режисьор винаги е била сред любимите ни комбинации. 

All fashion преди 9 години

Легендарен бранд и знаменит филмов режисьор винаги е била сред любимите ни комбинации. Така например си спомняме големият майстор на италианското кино Федерико Фелини, който преди време режисира реклама за Campari, един от лидерите на новата френска вълна Клод Шаброл, който застана зад кампанията на Winston, а с днешна дата вече можем да свържем и името на Дейвид Финчър с това на GAP, след като легендарният режисьор със собствен почерк („Пришълецът 3“, „Седем“, „Играта“, „Боен клуб“) прие предизвикателството да заснеме есенната рекламна кампания на бранда в черно-бели кадри.

И резултатът: 4 кратки черно-бели истории, които с лекота разказват за най-естествените моменти в живота, които не струват дори и стотинка, а ни правят всъщност истински щастливи.

За всички онези дребни удоволствия, за които си заслужава човек да живее, и за всички онези пъти, в които това с какво си облечен няма никакво значение. Призивът "престанете да отделяте толкова време на дрехите си, а просто започнете да живеете живота си" е нещото, за което и ние гласуваме с две ръце, а малките послания на всяко от кратките видеа: "Обличай се, сякаш никой не те гледа", "Простички дрехи за теб, за усложнение", "Униформата на бунтарството и конформизма", сякаш са писани за сегашното ни, следотпускарско настроение.



More All fashion