Следва

Червени градски легенди

Б като Библия, Б като Блог

Ще кажете, че малките елфчета живеят само в приказките и никой не ги е срещал напоследък, но...

All fashion преди 9 години

Красиви градски същества

Ще кажете, че малките елфчета живеят само в приказките и никой не ги е срещал напоследък, но грешите. Има и градски същества, които гледат с огромни сини очи, докато с лекота миксират аутфити и гравитират между опушените улици на Лондон и вълшебните измерения на въображението си.







Диадема с цветя – Topshop
Пола и топ – Fashion Union
Спортни обувки – Nike
Бельо – American Apparel

stellaswardrobe.com

Капан за мишки









Уловени точно навреме, за да се превърнат в абстрактен принт върху всичко, което носят момчетата, мишките и плъховете пълзят по всички раници, панталони и тишърти в един прекрасен градски тренд за смели представители на по-силния пол.

mademoisellerobot.com

Вълшебен сироп от бъз











С омагьосващ аромат и вълшебно-лечебни свойства, за красота и добро настроение предлагаме ти да забъркаш своя упойващ елексир – сироп от бъз.

За него ще ти потрябват следните съставки:

18 цветни връхчета
1 лимон
½ чашка захар
2 ½ чашки вода

Приготвяне:

Настържи лимоновата коричка, добави я към захарта и водата и сложи сместа на котлона да ври. После добави цветчетата и ги остави минута-две да поврят в течността. След това остави да се охлади и добави сока на изцедения лимон. Разбъркай, прецеди през тензух и прелей в бутилка. Приготвен по този метод сиропът може да се съхранява в хладилника почти година, но ние лично не вярваме, че някой би му дал толкова време.

peonylim.com

Обувки на принцеса









Градската динамика изтрива с лекота нежния, момичешкия копнеж по приказни замъци. Решени да запазим късче детска наивност обаче, обуваме кокетни пантофки в прасковено, обсипани с камъчета и ситни къдрички, всеки път, когато крачетата ни тичат по задачи, но искаме да ни е леко и вълшебно. Който не вярва нека опита.

seaofshoes.com

Източни пиеси































Фантастични замъци и невъобразими същества все още населяват човешките земи. Едно пътуване, съвсем реално, към храмовете на Тайланд, има силата да надскочи всичко, което можеш да си представиш – златни инкрустации, плетеници от орнаменти до безкрая, спящи Буди, пъстроцветни дракони с огромни очи, син Ганеша и още безброй чудеса. Цялото богатство на фантазията е като на длан пред очите ти, а на теб ти се иска да останеш завинаги омагьосан там.

llymlrs.com

More All fashion