Следва

Онлайн зареждане - 10 раници за есенен градски разкош

GAP с нов концептуален дизайн на тениски

Новата колекция тениски на Gap, направена в колаборация с известната онлайн платформа за...

All fashion преди 9 години

Новата колекция тениски на Gap, направена в колаборация с известната онлайн платформа за изкуство Visionaire*, ще се появи с инсталация на 34-та улица в Ню Йорк в разгара на Седмицата на модата ( 4-11 септември).

Всяка една от 15-те тениски е в лимитирана серия и дело на различен художник.

Авангардната визия, в комплект с интерактивното им представяне, несъмнено вещае успех на тази селектирана колекция от вечната дреха т-шърта. Експериментаторите и създатели на сайта Visionaire, Калиардос и Дийн, са опитали по всички възможни начини да излязат извън общоприетата рамка с този проект.



Използвайки материали като метал и разнообразие от щампи за дизайна, те затвърждават името и славата си на нетрадиционалисти. А от страна на художниците, тениските са изпълнени със символи, пъзели, инициали, рисунки на животни и изобщо всякакви авангардни и постмодернистични форми за постигане на внушението за уникалност и художественост.

А изводът, до който стигаме, е, че си струва да си собственик на поне една.



* visionaireworld.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.