Следва

Новите българи: Карлос, бразилецът!

3+3 въпроса към едно градско момиче: Християна

Християна Димитрова е победителката от конкурса „Ивет Фешън Топ Модел 2011“. Открита е...

Други преди 9 години

Християна Димитрова е победителката от конкурса „Ивет Фешън Топ Модел 2011“. Открита е случайно от скаут на Ивет Фешън и започва кариерата си в модата с летящ старт. Първите модни ангажименти на красавицата зад граница я отвеждат в Токио и Милано, където се преборва с оспорвана конкуренция, за да позира пред звездни фотогради и оттогава досега успехът я следва непрестанно.

Красавицата е на 20 години и според нашите прогнози я очаква светло бъдеще.

V.S: Kои са най-зареждащите за теб места в града?
Х: Според мен най-зареждащото нещо в София е нощният пейзаж. Когато имам нужда да си събера мислите, да се заредя с положителна енергия, просто се качвам в колата и карам из центъра на града. Без посока и без да бързам заникъде. Столицата в късните часове е много красива, няма движение, няма хора, а това е нещо много хубаво, когато за миг ти се приисква времето да спре и да останеш само ти и момента, в който си.

V.S: Какъв е цветът на София?
Х: По-скоро виждам цветовете в топли нюанси. Може би охра, кафяво, избледняло черно и тук-там се прокрадва златисто.



V.S: Какво ти липсва тук?
Х: Липсват много неща тук, най-вече културата и чистотата. Ако тях ги имаше щеше да е съвсем различно. Моят град образец е Барселона. Там всичко е идеално, особено за творците. Ако българина даваше парите си за пътувания в чужбина, а не само по заведения и за глупави придобивки, би видял и определено би се повлиял от манталитета на чужденците… и малко или много би променил мирогледа си.

V.S: Без какво не излизаш никъде?
Х: Малко ме е срам да споделя това с вас, но това, без което наистина не излизам никъде (дори до магазина), е телефонът ми.

V.S: Как определяш стила си?
Х: Принципно в ежедневието си се обличам небрежно, но много обичам официални дрехи. Рокли, вечери с бяло вино, без тези моменти не мога. Това ме кара да се чувствам щастлива.

V.S: Ще ни признаеш ли тогава какво си тананикаш напоследък?
Х: Ха..... това което си тананикам в момента е “Siempre Me Quedara" на Bebe. Поздравявам ви с тази песен.



Християна е част от хората, които създават новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия. Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. Можеш да се включиш и ти и да ги споделиш с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter. Снимай и не забравяй да добавиш хаштага!



Виж още снимки на Християна в Sofia Street Style >>>

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

3+3 въпроса към едно градско момиче: Виктория
3+3 въпроса към едно градско момиче: Меги
3+3 въпроса към едно градско момиче: Теа
3+3 въпроса към едно градско момиче: Петя



 
 

More Други