Следва

& Other Stories и Лайки Ли с интригуваща колекция

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Шик брандът & Other Stories, собственост на H&M колаборира със шведската дизайнерка и авторка на...

All fashion преди 9 години

& Other Stories и Лайки Ли с интригуваща колекция

Шик брандът & Other Stories, собственост на H&M, колаборира със шведската дизайнерка и авторка на песни Лайки Ли (Lykke Li) за създаването на капсулна ready-to-wear колекция от дрехи, обувки, чанти, бижута и аксесоари. Носещи почерка на характерния за певицата street style микс от черни бази съчетани с меланж от прозрачни материи, кожа с косъм или гладка, освежени с капка леопардов принт, ресни и дървени акценти, представените в колекцията обекти варират от лофери и хотелски чехли до панталони тип цигара и идеално скроени блейзъри, както и кашмирени пуловери и копринени ризи, а посланието на творческия екип е „Бъди като този, за когото ще поискаш да бъдеш женена завинаги!”.







Виж цялата колекция тук >>

10 години Dover Street Market













Dover Street Market празнува цели 10 години от откриването си. По повод юбилея, през целия месец септември е замислена поредица от събития, инсталации и представяне на специални продукти под мотото „Следващите десет години”. В началото на месеца бяха открити изцяло трансформираните мазе и втори етаж на концептуалния магазин, с четири нови пробни по дизайн на известни артисти, нови интериорни решения и разширение на Rose Bakery. Има и няколко обособени пространства – едното посветено на Nike, наречено NikeLab и друго – на Tokyo’s Good Design Shop. Tokyo’s Good Design Shop е колабораниция между Comme des Garçons (Рей Кавакубо е основател на DSM през 2004) and D & DEPT, и това е първият им магазин извън Япония и Северна Америка. Освен това всеки етаж има пространство за специалните празнични събития, посветени на различен дизайнер, който сам създава пространството си, а интериорите се сменят всяка седмица. Dover Street Market ще има четири специални дни на отворените врати, когато дизайнерите на различните пространства за юбилейните събития ще присъстват в магазина, за да поздравят клиентите и да бъдат в ролята на домакини. Навсякъде из магазина ще има витрини със специални продукти по повод десетата годишнина.

Кампанията на Версаче за Есен/Зима 2014





Провокативна и нахално сексапилна е последната рекламна кампания на Версаче за сезон Есен/Зима 2014. В амалгама от разнообразна по текстура кожа, кърваво червено, лъскави капси и масивни бижута италианският бранд за поред път доказва, че е синоним на лукс, блясък, нощен живот и разточителство.

Виж кадрите от цялата кампания тук >>

Първата ready-to-wear линия на Стюарт Вивър за Coach











Ако се чудите какво да носите през тази зима, а колебанията ви варират от страхотна пола, прекрасно палто и задължителните обувки, точно както са описани в задължителните тенденции и must-have покупки, но никой не гарантира удачното им комбиниране, първата ready-to-wear линия на Стюарт Вивър за Coach решава проблема. Тя предлага съвършени отделни облекла, но същевременно организира нещата си в идеален тотален аутфит, който освен това е функционален, носим и много cool. Вивър се присъединява към Coach, напускайки Loewe миналата година, за да придаде на бранда познат, най-вече с аксесоарите си, огромна доза фешън имидж, като включва дрехи към портфолиото им. Той работи със стилиста Карл Темпер, докато достигне до окончателния разпознаваем от пръв поглед стил на Coach момиче. За Вивър колекцията е вдъхновена от Ню Йорк, където брандът е създаден, в духа на ърбън-cool нагласа към света, и развива идеята, че дрехата придобива нова идентичност на различните места, където се носи – памучната лятна рокля е безгрижна с боси крака на плажа, но изглежда също толкова прекрасно и напълно различно с ботуши и мъхесто кожено палто в града през есента. По голяма част от колекцията е налична в Net-a-Porter.com и включва пуловер Apollo, лукс от 70-те в палтото Del-Boy и много уютна привлекателност в топлите боти с вътрешна подплата. Всичко заедно създава съвършения образец за това какъв трябва да е есенният аутфит.

Страхотната колекция на Вероника Б. Валенес











Норвежката дизайнерка Вероника Б. Валенес (Veronica B Vallenes) прави колекция-съкровище от луксозни и лесни за носене и съчетаване дрехи наречена “Made to Love” и ние се влюбваме в нея веднага. Много шик и с внимание към детайла, дрехите на Вероника Б. Валенес съчетават класа и минимализъм – любим сутрешен коктейл за всяко забързано градско момиче.

More All fashion