Следва

It shopping list - 10 обекта на силно желание тази есен

NYFW Fall 2014: 10 Instagram акаунта в пряка връзка с модната седмица

10 интересни Instagram акаунта, които можеш да следиш, ако искаш да бъдеш в час с всичко, което се случва на модните седмици...

All fashion преди 9 години

Кара Делевин и Томи Тон улавят непрекъснато живота зад кулисите на седмиците на модата, но днес ти представяме още 8 интересни Instagram акаунта, овен техните, които можеш да следиш, ако искаш да бъдеш в час с всичко, което се случва на модните седмици. По-специално на New York Fashion Week, която стартира на 4-ти и приключва на 11-ти септември. 


Гримьорката Пат Мак Грет, която не само стои зад визиите на COVERGIRL, Dolce & Gabbana The Makeup и Max Factor, но може да бъде видяна зад кулисите на всяка седмица на модата. Определено има какво да се види.


Профилът на списание W Magazine.


Лора Браун е редактор в американския Harper и не оставя нищо от това, което я е впечатлило не снимано и непоказано на своите последователи в социалната мрежа.


Най-доброто от мъжката мода може да бъде детайлно разгледано в този профил.



Най-доброто място за снимки, специално направени от първия ред на най-добрите ревюта.


Ева Чен е главен редактор на американското списание Lucky и предлага уникален поглед върху събитията случващи се на NYFW.


Профилът на Мирослава Дума, може да ти каже много повече, отколкото ние за нея, а и за NYFW също.


Едва ли има нужда от обяснение защо това момиче попада в нашата селекция.


Томи Тон е официален стрийтстайл-фотограф на GQ.com и Style.com и е повече от ясно защо харесваме снимките, които публикува в профила си.



Алекса Чънг и нейният поглед върху модата също не са за изпускане.


Дъщерята на Анна Уинтур, Бий Шафър, също попада в селекцията. Някои неща просто трябва да бъдат видени и през нейните очи.



Кейти Гранд, суперстилист и твоят шпионин зад кулисите.


Лула Бартли плава под британски флаг на NYFW. Понякога прави и снимки.



Ема е редактор в американския Vogue и много добро попадение в Instagram, ако искаш да се наслаждаваш на красиви ретро снимки.

 

More All fashion