Следва

3+3 въпроса към едно градско момче: Георги

МИНАЛОТО: Кейт Мос и Джони Деп, две абсолютни величини

Перфектни от горе до долу, една от двойките с най-красиви високи скули на 90-те винаги ще има специално място в сърцата на всички ни...

Други преди 9 години

Годините, минали от тяхната раздяла, не са успели да заличат нито един спомен за изяществото на връзката им. Перфектни от горе до долу, една от двойките с най-красиви високи скули на 90-те винаги ще има специално място в сърцата на всички ни. Затова, когато днес попаднахме на този архив от техни общи снимки, сърцата ни запрепускаха лудо, точно както техните един за друг, 15 години по-рано.

Тогава чаровният Деп и крехката Кейт са на върха на любовта, изживяват бурни взаимни чувства, които публично показват и се бунтуват срещу всичко, отнемащо от щастието им.

Животът за Кейт е секс, наркотици и Джони Деп, а за него - низ от авантюристични действия, които не спират да го движат по ръба. Двамата са изключителни заедно, въпреки скандалите и изневерите, и успяват да съхранят любовта си цели 4 години. След това се разделят. Кейт напусна Джони, заради алкохолния и наркотичен делириум, от който той не излиза дълго време, но години след края на любовта им (ала преди да се запознае със съпруга си Джейми Хинс), споделя: "Просто не успях да намеря някой, с когото ми се иска да имам дълга връзка. Не мисля, че съм преживяла напълно връзката си с Джони Деп".

Ние също!

























































 

More Други