Следва

Street style вдъхновения... LFW пролет-лято 2015 - Най-доброто

Абракадабра, осмелете се

Абракадабра, осмелете се

All fashion преди 9 години

Голяма алена капка слънце се забавя над хоризонта. Блаженството от есенните, но все още топли слънчеви лъчи пропълзява по лицата ни и ловко улавя безсрамните ни мисли за разточителен шопинг. Wish list-ът ни с намислени желания нетърпеливо надзърта от дамската чанта, а ние, потреперващи от вълнение, знаем от какво се нуждаем и как да си го набавим. Без никакви компромиси и колебания решаваме да съчетаем изпитаното любимо с новото модно и крайно необходимо. Каквито и тенденции да идват и да си отиват, не бихме се разделили с обожаваното от цялата редакция наслояване на дрехите (т. нар. layering) и другата ни тайна слабост - nude цветовете във всичките им топли и студени тонове.

Едно е сигурно - почти непоносимото удоволствие от пазаруването, на което се предаваме ден след ден и сезон след сезон, днес за нас то е съсредоточено в плетивата. Щура тенденция, която по воля на дизайнерите трябва да носим от глава до пети, скачайки от цвят на цвят, текстури и цветови решения. Но изпробвайки варианти разни и разнообразни, стигнахме до извода, че плетивата сами по себе си са крайно недостатъчни. Затова, в името на съвършената есенна визия, наслояваме плетките една върху друга, а между пластовете с нахална усмивка се подават непремерената дързост, самочувствието и заразното обаяние.

Безумие или не, плетивата, тяхното наслояване и nude тоновете са новата изгаряща есенна необходимост. Осмелете се със свръхобеми и безмилостно пълзящи по тялото нови находки.

С вече изпонамачкан от обикаляне wish-list в ръка и водени от думите на великата редакторка на Vogue - Диана Врийланд - "Стил - всички, които го притежават, споделят едно общо нещо - оригиналност", намерихме отговор на желанията си в новите колекции на Fashion Days. Притегателните меки плетки на избраните пуловер, шапка и шал хипнотизиращо се сляха с бледорозовата рокля, карираната риза, camel чантата и грубоватите боти. Абракадбра, магия, вълнение - и ето, че най-желаната от нас комбинация е вече факт. Воала!



Only - 65,90 лв.


ESPRIT - 98,90 лв.


ESPRIT - 136,90 лв.


Mexx - 69,90 лв.


Pepe Jeans - 58,90 лв.


ESPRIT - 117.90 лв.


ESPRIT - 313,90 лв.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.