Следва

Правят "парти студио" за татуировки с бели денс в готик стил

Седмичен ХОРОСКОП -22.09 – 28.09

Новата седмица като цяло ще остане спокойна и благоприятна, но ще започне с не много приятен понеделник, след който следва преминаването на Слънцето в знака Везни...

Astro преди 9 години

Новата седмица като цяло ще остане спокойна и благоприятна, но ще започне с не много приятен понеделник, след който следва преминаването на Слънцето в знака Везни.

Преходите на Слънцето от знак в знак, се отличават с качествени промени в общото състояние на околната среда. Ако в знака Дева енергията на Слънцето насочва вниманието и активността на хората към изграждане на рационален ред в делата, дома, методите и начините на действие, то във Везни акцентът се измества към търсенето на баланс в партньорските взаимоотношения и чувствителност към спазването на общоприетите норми на поведение.
В понеделник най-голямото натоварване ще дойде от напрегнатия аспект между Марс и Нептун, чието действие ще се прояви най-вече в кредитно-финансовите и семейните отношения. В някои случаи това ще доведе до преразглеждане на финансовите планове, а в други - ще доведе до конфликти на основата на взаимни обвинения в нечестност или злонамереност. Възможно е при хора с недвижими имоти в чужбина да възникнат проблеми с данъчното облагане.

Обстановката в биосферата бързо ще се нормализира и до края на седмицата не се очертават повече негативни отклонения. Космическото "време" в продължение на няколко дни ще се определя от благоприятния аспект между Юпитер и Уран, създавайки добра среда за колективно творчество и нови перспективи в бизнеса, свързан с иновации, нови технологии и високотехнологични производства.
Сред другите забележими астрологични събития, може да се отбележи новолунието в сряда и преминаването на Меркурий в знака Скорпион, в неделя. Двете събития ще преминат на фона на спокойната биосфера, а тяхното въздействие може да се прогнозира само индивидуално в конкретни лични хороскопи.
Въпреки това все още сме изложени на въздействието на тежките планети, поради което от време навреме много хората ще чувстват нервност и безпокойство. Например, споменатият много пъти, напрегнат аспект между Уран и Плутон продължава своята разрушителна работа в кардиналните знаци (които включват и Везни).

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сила и оптимизъм!

Ще бъдеш весел и енергичен, а хората около теб ще се зареждат от твоя оптимизъм и добро настроение. През тази седмица пред Овните ще се отворят многобройни възможности за самоусъвършенстване. Може да проявиш силна воля, ще бъдеш в състояние да преодолееш своите комплекси и да се отървеш от лоши навици - и това ще бъдат постижения, които могат да променят живота ти към по-добро.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Мимолетно състояние
!

Телците добре знаят какво означава завинаги. Но през тази седмица голяма част от случващото се в личния ти живот ще бъде краткотрайно. Ето защо не използвай думата "завинаги" и не прави дългосрочни планове. Семейните Телци трябва да обърнат внимание на последните дни от седмицата. По това време, ще бъдат прекалено критични към партньора си. Така че се опитай да си намериш някакво занимание. Това ще те спаси от неоснователните претенции към половинката ти. Вярно някои хора се дразнят от близките си, дори когато те не присъстват. В този случай, съветът е да влезеш в някоя социална мрежа и да разкажеш за нещата, които те дразнят.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Сдържаност!


При Близнаците в началото на седмицата могат да се обострят партньорските отношения. Възможно е да срещнеш неразбиране и ревност. Опитай се да не прибързваш с изводите и да проявиш сдържаност. Съсредоточи вниманието си върху подобряването на условията на живот и отношенията с близките роднини. Подобна реализация на енергията ти ще бъде позитивна. Втората половина на седмицата е подходяща за пътуване, обучение, както и за нови запознанства. Може да планираш забавно пътуване през уикенда с приятели извън града.

РАК 22.06 – 23.07

Съзерцание!


Отново се отправяш към дълбините на вътрешния си свят, съзерцавайки себе си и своето подсъзнание, отглеждайки нови чувства и емоции. Това е добра практика, когато има къде да я приложиш. В твоя случай, обаче, не се очакват благоприятни аспекти в личния живот, така че скоро от тихо съзерцание ще се наложи да превключиш към активна работа, за да защитиш това, което ти принадлежи и да отстоиш своите интереси. Ако не го направиш сам, то външните обстоятелства ще те принудят да действаш решително.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Активност!

Порив на активност и инициативност те очаква в следващите дни. Отново ще се почувстваш господар на ситуацията и ще започнеш активно да влияеш на своя живот, а заедно с това на всичко случващо се наоколо. Периодът е благоприятен за активни и решителни действия. В началото на седмицата в твоето обкръжение може да се появи човек, който ще бъде добър партньор за теб - огледай се наоколо. Съвместната дейност ще ти донесе още по-голям успех.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дребнавост и суета!


Седмицата не е много благоприятна за теб. Заобиколен си от дребнави и суетни хора и този импулс ще се предаде и на теб. В резултат на това ще изгубиш голяма част от силите си в ненужни разправии, без да получиш някакъв резултат. Това може да се отрази върху финансовото ти състояние, както и на нуждата ти от истински, не повърхностни контакти с околните. Може да се наложи да сложиш ред в отношения между близки и познати, за да се установи кой прав, кой крив и да предложиш окончателно решение. Не са изключени и правни проблеми.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Конфликтни ситуации!


В началото на седмицата не е препоръчително да планираш срещи. Общуването с другите може да премине на висок тон. Не са изключени спорове и конфликтни ситуации, свързани с познати, роднини, съседи или колеги. Колкото по-малко контакти имаш с хората, толкова по-спокойно ще премине този период. През втората половина на седмицата са възможни неочаквани промени в партньорските отношения. Това е добър момент за помиряване на съпрузи, които дълго време са били скарани. Самотните Везни могат да срещнат сродна душа сред приятели и познати. Сега е подходящо време за планиране на пътуване заедно с партньора.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Вътрешен покой!


В началото на тази седмица си позволи да се отпуснеш, не затормозявай главата си с никакви планове, взимане на важни решения и стой далеч от светската суета. Прекарвай времето си сред природата. В средата на седмицата се откажи от всякакви активни действия, дори и от развлечения, потърси вътрешен покой. Ако не е възможно в ежедневието, вечер практикувай медитация. Това ще ти позволи да погледнеш по друг начин на някои от проблемите и в края на седмицата лесно да се отървеш от тях.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Лекота и грация!

Начало на нова дейност, нови партньори и съюзници. На първо място, това се отнася за работата, но ако не се заемеш с бизнес или работата ти не включва този вид връзки, възможни са контакти с романтично съдържание. Във всяко действие съблюдавай лекота и грация, не е необходимо да упорстваш и да полагаш много усилия, всичко, което трябва да бъде решено, ще се разреши от само себе си. Твоята задача през тази седмица е да не пречиш на това, което трябва само да дойде при теб, както и на това, което трябва да си отиде.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Стабилност!

За бъде животът ти спокоен и уравновесен, за да имаш комфорт вкъщи, на първо място се нуждаеш от стабилност в материален план. С това ти предстои да се заемеш през тази седмица. Стабилност, съвсем не означава активна работа, заплата и други подобни. Стабилност - това е хармонично съчетаване на разходи и приходи, позволяващо ти спокойно да гледаш към бъдещето. Само по този начин в края на седмицата финансовото ти състояние ще достигне точно такова съотношение, което да ти позволи да намериш мир в душата и семейството и да се радваш на живота.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Самоконтрол!


Въпреки общата тенденция, за теб тази седмица ще има негативна окраска, но ще можеш да избегнеш нежеланите събития, тъй като те ще се случват предимно по твоя вина. В началото на седмица ще бъдеш импулсивен, до известна степен, дори агресивен. Може да възникнат разногласия и избухвания във взаимоотношенията ти с другите. Нажежаването на страстите може да те доведе до там, че да поискаш да забравиш всичко и да започнеш живота си наново. Единствено самоконтролът може да ти помогне да избегнеш тези неприятности.

РИБИ 20.02 – 20.03

Нови възможности!

Ако искаш мечтите ти да се сбъднат, незабавно започни да действаш! Тази седмица пред Рибите се откриват нови възможности, благодарение на което твоите дела значително ще се придвижат напред. Преди да критикуваш любимия човек, не забравяй, че ти самия не си безгрешен - това ще ти помогне навреме да се въздържиш.

More Astro