Следва

44-годишната Клаудия Шифър показа идеална фигура (снимки)

Дневниците на редакцията: Хеди Слиман представя Ив Сен Лоран; Кара Делевин с главна роля във филм; Бионсе и Джей Зи с тузарско имение и още...

От 18-ти септември във Fondation Pierre Bergé – Yves Saint Laurent...

All fashion преди 9 години

Хеди Слиман представя Ив Сен Лоран

От 18-ти септември във Fondation Pierre Bergé – Yves Saint Laurent парижани имат възможността да надникнат в света на Ив Сен Лоран, така, както не е бил показван до този момент. Култовият дизайнер Хеди Слиман, считан за едни от най-талантливите на своето поколение, и творчески директор на модна къща Yves Saint Laurent Paris, се завръща към своето второ амплоа – фотографията, и представя ретроспектива под знака на музиката на негови портрети, музикални архиви и видео инсталации. Изложба от такъв тип посветена на дизайнер се прави за първи път.


Слиман е работил и за други топ имена като Dior и Marc Jacobs. Той е първият дизайнер на мъжка мода, който получава наградата CFDA, Council of Fashion Designers of America за чуждестранен дизайнер, но талантът му надхвърля рамките на модата. Още докато прави мъжката линия на Dior Хеди Слиман създава и саундтраците за нейните ревюта, ставайки известен с колаборациите си с изгряващи имена от музикалния бизнес. В допълнение Слиман участва и в създаването на дизайна на опаковката на първият аромат на Dior Homme през 2006 година. Тогава той напуска компанията, за да продължи пътя си като фотограф и печели слава с документалните снимки, които прави на рок знаменитости. Тези две страсти, музика и фотография, Слиман вплита в любовта си към модата по невероятен начин в настоящата изложба. Тя е придружена и от албум от 216 страници на издателство Хавиер Барел, които съдържат „Sonic” – колекция от 262 черно-бели фотографии на Слиман.



Изложбата е открита до 11 януари.

Кара Делевин получи първата си главна роля във филм



Британският топмодел,  който дебютира в киното във филма "Анна Каренина" през 2012 г., ще се превъплъти в образа на Марго във филма Paper Towns, който е адаптация по едноименния роман на Джон Грийн. 

Лентата ще разказва за две приятелки от детинство, изиграни от Делевин и Нат Уолф, които тръгват на отмъстителна мисия, но няколко дни по-късно Марго изчезва.

Джош Бун ще бъде режисьор на лентата, която трябва да излезе през юли 2015 г. Преди време Делевин получи малки роли в трилъра The Face of an Angel и в новия филм на Джони Деп London Fields. Тя води преговори за участие и в мюзикъла All Summer Long на Джон Стамос.

Бионсе и Джей Зи инвестират 85 милиона в имение 







Най-коментираната двойка напоследък е решила да закупи свое собствено имение в Бевърли Хилс. Стойността на харесаното от тях жилище е на скромната стойност 85 млн. долара, които, сигурни сме, те са изкарали само през последните месеци, имайки предвид че само за миналата година двамата са увеличили банковата си сметка с 200 милиона долара.

Двойката вече два пъти е ходила на оглед и е почти сигурно, че сделката ще бъде финализирана в най-скоро време, разказват източници, които също така споделят, че имението е повече от тузарско със своите  осем спални, петнадесет бани и гараж с място за 16 коли. Снимките са достатъчно красноречиви за лукса, който цари в къщата, можеш да видиш и останалата част от тях тук >>>

Карл Лагерфелд ще издава списание

Модният дизайнер Карл Лагерфелд е решил да стартира издаването на собствено сатирично списание, в което ще демонстрира уменията си в рисуването, игрите на думи, фотографията и хумора.

Естествено, ще има и карикатури, новини и реклами, както и място, където Карл ще може да изразява мнението си свободно.

"Смятам, че е забавно, модерно… като лична шега", казва той в интервю относно новото му начинание. Няма да бъде забравена и котката му Шупет. Най-вероятно тя ще бъде на корицата на списанието.

В изданието той категорично подчертава, че селфита няма да има, тъй като "нещото, което мрази най-много в живота, са селфитата".




 

Дизайнерът твърди, че притежава стотици смартфони iPhone и поне 20 таблета с марка Apple. Затова няма да е странно, че ще има рубрика за най-големите предимства на тази марка.

Ще има и раздел за диети. Карл е маниак на тема диетична кола, като дори направи лимитирано издание на дизайнерска бутилка за напитката през 2011 г., а в миналото издаде книга с диети за отслабване.

 

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.