Следва

MFW: Дефилетата - Versace пролет/лято 2015

Б като Библия, Б като Блог

Диманичната жена трябва да е подготвена в ежедневието си да бъде достатъчно стилна в случай на...

All fashion преди 9 години

Момичето, което знаеше какво иска

Една независима и сексапилна млада жена в костюм. И то не какъв да е, ами в ярък червен цвят. Главозамайващо. Не ни е минавало през ума, че един толкова смел цвят би пасвал идеално в ърбън културната среда. И то с такава лекота. Бизнес среща, неофициален обяд, няма значение, фокусът остава върху червения костюм. И чаровната усмивка към него, разбира се. Обмисляме да вкараме в гардероба си едно такова бижу.









troprouge.blogspot.com

Кожа, стил, сексапил















Диманичната жена трябва да е подготвена в ежедневието си да бъде достатъчно стилна в случай на нужда и все пак кежуъл за да не се получава натрапчив дисонанс. Съчетаването на кожа и кожа е точно толкова рисквано като деним и деним. Или се получава много добре или е голям провал. Средно положение няма. Но тази сравнително къса кожена пола и този бойфренд блейзър с кожени елементи по ръкавите са създадени един за друг. А обувките с тигров принт са черешката на тортата. Такава фешън интерпретация на кожения тренд е изключително приятна и няма как да не ни хареса.

brooklynblonde.com

Есенни балерини









Думата есен не бива непременно да значи загуба на настроение, мрачни тонове и апатия. С малко повече тонове и движение лесно можем да се върнем в ритъм. На пук на мъглата един фойерверк от нюанси прави чудеса. И след поглед към тези снимки сме абсолюто уверени, че е така.

deluneblog.com

Лолита











Колкото и да го предъвкваме, идеята за Лолита е била винаги актуална. Една истинска жена носи докрай детето в себе си. И понякога го пуска на свобода с някой ученически аутфит. И в случаи като този сме готови да се влюбим, да повторим и пак да се влюбим.

atlantic-pacific.blogspot.com

Да си направим всекидневна


























Хората казват, че когато намериш перфектния дом за теб, ще го знаеш от самото начало. Независимо дали всичко в него е с точната мебелировка, която искаме. С малко фантазия можем веднага да си изготвим план и да го преобразим. Идеята да станеш свидетел на този процес е итригуваща и една блогърка е решила да ни вкара в кухнята на промяната и да ни я покаже в детайли. Зареждащо и вдъхновяващо наистина. Енергично се замисляме и ние за някоя и друга бърза корекция у дома.

cupcakesandcashmere.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.