Апартаментът

В един прекрасен момент любимите ти приятели от Лондон, с които се запозна в Париж преди две години, решават да ти дойдат...

В един прекрасен момент любимите ти приятели от Лондон, с които се запозна в Париж преди две години, решават да ти дойдат на гости за няколко дни. Всичко е много хубаво, радостта е голяма, но когато настъпи моментът за настаняването, идилията рухва. Малкото ти апартаментче в столицата едва събира теб и обувките ти, а какво остава и за още трима човека. Ето тогава идва на помощ уникалната за България услуга за предлагане на красиви апартаменти с централно столично разположение, предоставена от "Prime Rentals".

Ако имаш нужда да настаниш приятели, познати, бизнес партньори или просто имаш нужда от място за хубав празник, "Prime Rentals" предлагат двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти под наем за две или повече вечери, седмица или месец. Наемайки апартамент на краткосрочен наем, ти спестяваш до 60% от бюджета за настаняване в хотел, а в същото време предоставяш на твоите познати, партньори или съдружници истински дом далеч от дома.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.