Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 25 Табиет

Дизайн за вдъхновение: Дръж ми шапката

Ако сте страстни почитатели на шапката и не пропускате възможност да се сдобиете с някое ново попълнение към огромната си колекция, може би често се сблъсквате с досадния проблем - къде да ги съхранявам...

All About Life преди 9 години

Ако сте страстни почитатели на шапките и не пропускате възможност да се сдобиете с някое ново попълнение към огромната си колекция, може би често се сблъсквате с досадния проблем - къде да ги съхранявате?

Този толкова интересен аксесоар трябва да бъде показван и определено това не е задължително  да се случва винаги на правилното място. Защото трябва ли да чакаме специален повод, за да покажем личните си красоти на всички, и то с гордост? Не, разбира се!

Необходима ни е просто една празна стена, няколко куки и любимите шапки веднага стават част от ежедневното ни битие, те се превръщат в прекрасна декорация на иначе доста скучните стени и дават невероятно красиви резултати, плод единствено на малко въображение и доза креативност.

А шапките притежават такава индивидуалност, че би било грешка, ако просто ги приберем в дъното на някой прашен скрин. Затова ето и няколоко идеи за петъчно вдъхновение:

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.