Следва

JUST... Print

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Как с едно движение да се превърнеш от свежа дама в лелка знае най-добре Бритни Спиърс...

All fashion преди 9 години

Новата прическа на Бритни Спиърс

Как с едно движение да се превърнеш от свежа дама в лелка знае най-добре Бритни Спиърс. Тя не пожали усилия, а пожертва косата си за да презентира новия си вид заедно с колекцията си бельо на събитие в Германия миналата седмица. В комбинация с обидно безформения бял костюм новата прическа на Бритни с лекота удвоява годините й, но не възрастта е проблемът. Притеснява ни цялостното внушение за ретро и скука, които нито една бизнесдама не може да превърне в моден капитал.

Зендая Колман и шапката

Тийн звездата Зендая Колман се появи с огромна шапка на партито Teen Vogue Young Hollywood и събра всички погледи. По червения килим е Ел Ей младата актриса разходи гащеризон Emporio Armani от колекцията 2014 и грамаданска шапка а’ла Фарел Уилямс. Гигантски несъразмерното „нещо”, което превърна Зендая в комиксов герой, разсмя гостите на събитието, и затъмни всичко останало от аутфита, освен може би белите несвалени етикети от подметките на обувките, които се набиваха на очи и камери, при всяка следваща поза на бъдещата фешън звезда.

 Кайли в циклама и пухчета, отново

Гласовитото миньонче хич не ни изненадва с избора си на сценичен костюм за пилотния концерт от новото й европейско турне Kiss Me Once, по-учудени сме от факта, че с всяка следваща година австралийката минимализира така или иначе символичните тоалети, с които се разхожда по сцената. В сексапила на Кайли не се съмняваме, нямаме нищо против и в това да го демонстрира, но сякаш се надявахме, че с времето той ще еволюира, ръка за ръка с натрупания опит и години в безмилостната музикална въртележка. Уви, помпозните пухчета са си още тук, провокативното бельо – също, забъркани във вадеща очите цикламена багра, комбинация, която повече приляга на съблазнителка в нощен клуб, отколкото на поп звезда на крачка от 50-те.

Учудващото е, че всъщност Миноуг има доста приятен личен стил, който демонстрира по лондонските улици, но на сцената хич не й се получават нещата. Може би е време за смяна на мениджъра !?

Hermes Birkin срещу 185,000$

Да притежаваш култовото модно бижу на име Hermes Birkin хич не е лесна задачка, като за начало е препоръчително да заредиш добре кредитната си карта, а след това и търпението си, защото всички знаем, че списъците за изчакване са дълги колкото разстоянието от Земята до Луната. Но тази особа тук е истински шампион на „галактическите разстояния”, които неминуемо ще извърви и банковата сметка на бъдещия й притежател. Крокодилската осанка на „Himalayan Nilo crocodile Birkin”, декорирана с впечатляващата бройка от 242 диаманта, придружени от 18-каратово бяло злато, е продадена на търг в Бевърли Хилс на анонимен колекционер срещу „скромните” 185,000$, което я прави втората най-скъпа чанта, продадена на аукцион. „Почетното” първо място се държи също от модел на френската модна къща, който е продаден за главозамайващите 203,150$. В моменти като този сериозно се питаме - всъщност ОК ли е това? Струва ни се, че напоследък луксът е навлязъл в зоната на безкрая, на което няма как да дадем зелена светлина.

Карли Клос на корицата на Lucky

Чаровницата Карли Клос е момичето от октомврийската корица на модното издание Lucky и ни гледа с повече от привлекателна искрица в очите, за това спор няма. Присъствието на два леко дразнещи фактора обаче изпраща този кадър директно в редичката с НЕ-тата, ден преди да се разходи из вестникарските будки нейде на Запад. Първо, трупането на деним върху деним и, всичко това, отново върху деним, ни идва в повече, липсва ни нещо съвсем мъничко, което да изпъкне като детайл и да спаси визията от прекалената небрежност, която в случая не е особено тренди.

Второ, твърде силната намеса на четката на фотошопа по лицето на Клос му придава вид на застинала восъчна фигура с лек кадифен финиш, което е доста дразнещо, имайки предвид колко приказки са се изговорили по темата.

More All fashion