Следва

Как да си направим домашен ароматизатор

Календар на стила: Кристен Стюарт

В Ню Йорк вчера се състоя премиерата на драмата "Лагер "X-Ray", в която главната роля се играе от...

All About Life преди 9 години

В Ню Йорк вчера се състоя премиерата на драмата "Лагер "X-Ray", в която главната роля се играе от Кристен Стюарт. На събитието актрисата позира основно с екранния си партньор Пейман Моади.

Във филма Кристен играе момиче, което кара военна служба в затвора Гаунтанамо. Там героинята се запознава с един от затворниците, на когото решава да помогне да излезе на свобода.

И ако в кадрите от драмата Стюарт е основно във военна униформа, то на премиерата на филма, звездата от "Здрач" се появи в страшно приятен и много женствен тоалет: къса рокля от полупрозрачна тъкан, бродирана старателно отгоре, от последната колекция на J Mandel пролет/лято 2015. Компания на секси дрехата правят високи черни обувки на Лубутен и самата Кристен, подстригана умело, гримирана добре и просто ужасно фотогенична.

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.