Следва

Днес си купихме: Вълшебни обувки и вълнен панталон Saint Laurent

По-лесна е, отколкото си мислиш - тайната за младост на Синди Крауфорд

След по-малко от две години Синди Крауфорд ще стане на 50....

All fashion преди 9 години

След по-малко от две години Синди Крауфорд ще стане на 50. Но, ако не знаеш никога не би и предположила, като я видиш. Знаменитият модел показва за пореден път неостаряваща красота и магичен блясък от корицата на интернет изданието Violet Grey и разкрива на какво дължи външността си.



Тъмнокосата красавица дължи свежия си вид на постоянна грижа за кожата, която спазва стриктно от години. „Резултатите се натрупват!”, казва Синди по повод изградената стратегия. „Ако на 35 започнете да се грижите за кожата си, веднага няма да забележите разликите. Когато станете на моите години обаче, ще разберете, че си е струвало” и добавя: „Тайната е, че няма тайна. Правете всички неща, които знаете че трябва да правите – не пушете, спете достатъчно, пийте много вода, открийте какво ви прави щастливи.”





И как да не й повярваш, гледайки снимките за сесията, на които ясно личи, че Крауфорд е напълно права. В монохромен кадър, супермоделът е кацнал на режисьоски стол, облечен с черно палто, бяла блуза с широки маншети и черни панталони стесняващи се към един чифт шикозни обувки с каишки. Тъмните й къдрици падат свободно на раменете, докато тя драматично гледа в пространството, събирайки на едно място толкова много красота. 



В друга черно бяла снимка виждаме красавицата в черен тренчкот с драматична черна шапка и разпилени коси на покрива на сграда.







Синди показва и любовта си към ретро автомобилите, докато позира облегната през прозореца на седан с четири врати и хромирани детайли.


 

Синди просто поредното доказателство, че единствения начин да се справиш с възрастта е - да не се страхуваш от нея. Тя вече прави планове затова как ще отпразнува след две години 50-тия си юбилей и казва:

„Вероятно така, както всички би трябвало да отбелязваме рождените си дни, да погледнем назад и да направим равносметка на живота си. Знаем, че когато си по средата на нещо е много трудно да го видиш ясно, така че, за мен беше голямо приключение да погледна назад и да премисля”, споделя супермоделът, поглеждайки назад към 90-те, когато звездата й тъкмо изгряваше. "Помните ли 90-те, когато си мислехме, че голяма купа с макарони е опция за ниско-калорична храна. Днес това е, като да изядеш сладолед.”




 

More All fashion