Следва

Searching Ebay - 30 убийствени чифта боти

Стил урок на седмицата: Есенен градски комфорт

Това, че времето захладнява съвсем не означава, че трябва да отложим следобедните разходки с приятели чак за следващата пролет...

All fashion преди 9 години

Това, че времето захладнява съвсем не означава, че трябва да отложим следобедните разходки с приятели чак за следващата пролет. Даже напротив – хладното време е чудесно за игра на напластяване, меки комбинации и експерименти със стила.

Уютни пуловери, пухени палта, огромни шалове... все неща, заради които обичаме есента. Топло, но стилно – това са двете най важни неща, които търсим докато се лутаме в избиране какво да облечем за абсолютен есенен комфорт. А да намерим правилните неща и да ги съчетаем по забавен начин си е изкуство.

Гледайки тази страхотна визия откриваме, че изобщо не е трудно да изглеждаме зашеметяващо без много усилие. Необходимо ни е страхотно скъсено палто в сив меланж, което да пази от студения вятър, без да тежи. Прибавяме пухкав пуловер с голяма яка в неутрален цвят, какъвто със сигурност всяка от нас има в гардероба си. И задължителното допълнение – чифт черни джинси със скъсано коляно, за доза бунтарско и непокорно усещане. Така екипирани с верни и стилни другари сме готови да се впуснем в есенните приключения.

Разбира се, за създаването на индивидуалност на този монохромен аутфит важна роля имат аксесоарите. Не прекалено много, но правилно подбрани – страхотни слънчеви очила, лятна инвестиция, която, въпреки все по-рядката поява на слънцето, винаги създава усещане за защита и добър довършителен щрих. Идеалната черна кожена чанта тук е с къс косъм и леопардов акцент, и внася нужната доза блясък, а в контраст с нея обуваме вечната класика – бели кецове от Adidas. Леко навити крачоли и ръкави за олекотяване на образа и... готово!

Палто – Iro Paris
Пуловер – Designers Paris
Джинси – J Brand
Чанта – Clio Goldbrenner
Кецове – Adidas “Stan Smith”

Хубаво е да е есен, нали?

More All fashion