Следва

Snoopy настроение

Б като Библия, Б като Блог

Елегантните извивки на тялото на тези нежни създания силно контрастират с правите, кубистични форми на градските пейзажи...

All fashion преди 9 години

Градски балерини

Толкова крехки и толкова изящни! Елегантните извивки на тялото на тези нежни създания силно контрастират с правите, кубистични форми на градските пейзажи. Фотографът Dane Shitagi улавя ефирните танцуващи балерини навсякъде в града, освен на обичайното им местодействие - сцената.









artsymphony.blogspot.com

Промени деня си!





Модата е забавна, позволи си да бъдеш смела, когато се чувстваш в настроение за експерименти и никога не спирай да се забавляваш, докато избираш аутфита си за деня. Не се страхувай да вкараш по малко блясък. Можеш да го направиш с красива черна пола с пера, които ще се развяват леко, докато я разхождаш с уверена крачка, както е в случая, но можеш да експериментираш и по още много други начини. Това е само красив пример.

theglamourai.com

Цветни петна










Тази къща съчетава множество стилове и цветове, но всичко в нея е в перфектен баланс и нищо не е в повече, въпреки това. Има си от всичко - цвят, обекти с чар, оригиналност и красива светлина, която струи от прозорците, но най-важното в този интериор е личността, която откровено се забелязва във всеки малък детайл.

artsymphony.blogspot.com

Обувките на града









Когато става въпрос за Oxford обувки, най-важно е да се намери балансът между момчешки шик и момичешки чар. Тези обувки внасят винтидж елемент към иначе модерните аутфити. Комбинираме ги с поли, рокли, тесни или boyfriend джинси и имаме перфектната есенна визия, с която смело щурмуваме града.

brigadeirochoc.blogspot.com

Горещо тиквено лате



С напредването на есента все по трудно ни става да се измъкваме от леглото, въпреки че знаем, че настроението ни зависи точно от тези първи няколко секунди сутрин. Затова е важно да започнем деня си с нещо любимо и по възможност вкусно, като ароматно лате например, а защо да не го комбинираме с тиква. Звучи странно, но е нестандартно и лесно. Просто добави печена тиква към любимото си кафе с мляко и разбий в шейкър. Декорирай с бита сметана и канела за визуален разкош.

handimania.com
 

More All fashion