Следва

Да или не на точно този къс бретон на Бионсе?

Виктория Бекъм взе сериозно призванието си на посланик на ООН

Виктория Бекъм се присъедини към имена като Анджелина Джоли, Ема Уотсън и...

Други преди 9 години

Виктория Бекъм се присъедини към имена като Анджелина Джоли, Ема Уотсън и Леонардо ди Каприо, ставайки посланик на добра воля на ООН за проблемите със СПИН. Това бе обявено само преди две седмици, а през тази дизайнерката вече сериозно се е заела да защитава призванието, което и бе дадено.

Във вторник бившата спайска публикува трогателни снимки от посещението си в Южна Африка, на които се вижда как гушка малко бебе и е в компанията на група от млади жени. На друг кадър пък съпругата на Дейвид Бекъм показва артистичните си заложби, рисувайки графити за благотворителност. "Образование + изкуство = бъдеще без СПИН", е посланието, което Вики остава.



Миналия месец госпожа Бекъм заяви по време на пресконференция в сградата на ООН в Ню Йорк, че за нея е "чест" да бъде посланик на кампанията UNAIDS.

"Не знам защо ми отне толкова години да разбера, че трябва да използвам това, което имам, за да променя нещо", каза тя пред репортери. "По някаква причина хората се вслушват в това, което имам да им кажа, затова ще говоря от името на жените и децата с ХИВ. Няма да стоя тук и да се преструвам, че знам всичко. Не знам, но искам да науча. Искам да помогна", допълни тя.

Освен, че се включи в кампанията за справяне с проблема на предаването на вируса ХИВ от майки на деца, звездата неотдавна продаде част от гардероба си, за да събере пари за каузата.



More Други