Следва

Paris Fashion Week: Hermes Пролет/Лято 2015

Лукс, любов, Лурман. Новият филм за Chanel № 5 е тук!

Филмът е неочаквано предвидим и същевременно доста...

All fashion преди 9 години

Филмът е неочаквано предвидим и същевременно доста вълнуващ.
Говорим за пълната над триминутна версия на дългоочаквания мини-филм, реклама на Chanel № 5 с Жизел Бюндхен в главната роля.

Богатство до умопомрачение, много руса Жизел, уникални сърф умения, емоционална нишка - всичко това прави филмът, чакан стръвно от поне месец, дело на известния Баз Лурман /Великия Гетсби и Мулен Руж/, наистина прекрасен за гледане.

Многообещаващият предмет на рекламното видео - легендарният Chanel № 5, получава адекватен прочит в сценария и режисурата. Щедро разголената Жизел е удивително сръчна и като сърфистка, пореща морските вълни, и като майка, и като модел, и като всичко. Но истината е, че в помпозното видео това не дразни, напротив, в края му не можеш да си представиш, че би могло да има и друг начин първенецът сред ароматите да бъде представен днес, в годината, в която се намираме.



Песента за фон на Lo-Fang — You're the One That I Want и новото колие с цифрата 5 са само черешката на тази импозантна рекламна торта и наистина не оставят равнодушен гледащия, както и слушащия.

Иначе, конкретният сюжет на видеото се базира на отношенията на Жизел с екранния й любим, в ролята Майкъл Хюсман, познат от сериала "Игра на тронове". Докато Жизел се стрелка на сърф, брандиран елегантно с фирменото лого на Chanel под звуците на лиричното парче, Майкъл напуска дома си, като оставя писмо с лаконичен надпис. И в този, както и в останалите филми на Баз Лурман се разказва за любов, а тук любовната история определено не страда от липса на обрати. Слогънът на филма, както и на кампанията генерално звучи като заглавието на песента "Ти си всичко, от което се нуждая", и истината е, че докосва тънките струни в душите ни.



Chanel N ̊5 е най-известният парфюм в света, създаден в далечната 1921 година, когато Коко Шанел го поръчва на известния парфюмерист Ернст Бо с идеята да въплати визията й за модерна женственост. N ̊5 е нейното щастливо число и е петия пореден микс, представен от специалиста на Мадмоазел Шанел. Така се ражда култовият аромат, наречен с незабравимото Chanel N ̊5.

Преди Жизел Бюндхен, уханието е рекламирано от Брад Пит /2012/, и Мерилин Монро, половин век назад.

More from View Sofia

Double Trouble - Лара Стоун VS Фрея Бея Ериксон

All fashion преди 13 години

..........иконите на едно по-старо поколение, което днес изместват Жизел Бюндхен, Наталия Водянова, Аби Лий, Наташа Поли, Фрея Бея Ериксон, Наташа Пивоварова, Дария Уербоуи, Лара Стоун, Аня Рубик, Лили Кол, Миранда Кер, Изабели Фонтана, Фрида Густавсон, Ракел Цимерман, Карли Клос, Енико Михалик. Джорджа Мей Джагър.....

ТЕ са най-търсените звезди в Google за 2022, начело с Амбър Хърд

Celebrities преди 1 година

New York Post публикува класация на звездите, които интернет потребителите най-често са търсили в търсачката Google през 2022 г. Амбър Хърд оглави списъка, базиран на проучване на холивудския новинарски център CelebTattle  

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.