Следва

Glenmorangie - в компанията на шампиона

Акваспининг

Носталгия през зимата има към хубавото слънце, топлата вода и активния спорт. Сякаш заспиваш неосъзнат сън, изпадаш в летаргия...

All About Life преди 15 години

Носталгия през зимата има към хубавото слънце, топлата вода и активния спорт. Сякаш заспиваш неосъзнат сън, изпадаш в летаргия и нищо не ти се прави. Иска ти се само да е лято и да си във водата.

За да не се залежиш и да подготвиш тялото си в перфектно състояние именно за горещите дни, перфектен вариант за релаксация и извайване на фигурата е акваспинингът.

Каране на колело под водата няма нищо общо със "сухото" въртене на педалите.

Не усещаш натоварването, няма опасност от травми, а напротив – тази дейност ще ти помогне да преодолееш стари такива и цялото ти тяло релаксира.
 


Въздухът е влажен, което със сигурност облекчава дишането, а натоварването под водата е по-голямо от обичайното. Сваляш килограми (естествено, упражненията са съчетани с пдходящ хранителен режим), разделяш се с целулита, раздвижваш тялото си и се чувстваш отлично.

Този безопасен спорт е подходящ за всички възрасти и всякакъв тип физическо състояние, дори за тези, които не могат да плуват и да карат колело. Системата Аква Спининг е съчетание на медицински подходи със спортната наука. Усещането на излизане от водата е онова леко тръпнене на мускулите, въздушност на тялото и лекота на психиката – тотален релакс.

За целта ти е небходимо – един час време за тренировката, подходящ екип и мотивация. Всичко друго идва от себе си.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.