Следва

Бляскав дебют и десетки звезди за „Alexander Wang x H&M“ партито в Ню Йорк

Божествена! Наталия Водянова на корицата на Vogue - пет месеца след четвъртото си раждане

Малко са жените, които могат да имат това, което тази жена генетично притежава...

All fashion преди 9 години

Малко са жените, които могат да имат това, което тази жена генетично притежава. Вродена красота, грация, съвършенство, с които за пореден път Наталия Водянова ни порази, появявайки се в новия брой на американския Vogue, само пет месеца след раждането на четвъртото си дете.

Божествена, с тяло на крехко младо момиче, а не на майка на четири отрочета, тя заслужено е на корицата на ноемврийския брой на модната Библия, с което официално обявява завръщането си в играта.

Фотосесията за броя е заснета в парижката опера, като в нея участва и съпругът на Натали Портман – Бенджамин Милпие, който миналата година бе назначен за директор на парижкия балет. Фотограф е Ани Лейбовиц, която има също толкова уникалното качество да превръща всеки свой кадър в легенда.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.