Следва

Фондация "Свети Иван Рилски" продължава да помага. Тържествени присъствия на бала в хотел Кемпински

Кой спечели страхотния цветен принтер Brother

Кой спечели страхотния цветен принтер Brother 

All About Life преди 9 години

В отговор на предизвикателството, което отправихме към всички вас миналата седмица, а именно да споделите любимата си софийска градска снимка на нашата Facebook страница, получихме изключително интересни кадри от този божествен град София.

Благодарим за споделените в снимки моменти на всички, които се включиха в надпреварата, но като всяка игра и тази има само един победител. Екипът ни и този на Brother за България разгледаха обстойно всеки кадър и се спряха на снимката, изпратена ни от Мартина Маркова, уловила един чуден миг на улица Аксаков.

Кадърът се оказа този, който търсехме. Такъв, който те кара да се чувстваш откривател, защото е само и единствено твой и показва кътче, което никой не познава като теб, защото откривателят си ТИ!

Честито на Мартина! Благодарим на всички за споделеното вълшебство! В галерията горе са останалите ни любими кадри. Всички останали ваши лични прелестни картини от един жесток град са на страницата ни във Facebook.

Очакваме победителката да се свърже с нас до 29 октомври, за да уточним начина на получаване на наградата.


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.