Следва

Един ден в шоколадовия, смислен и прелюбопитен свят на "Монделийз"

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock представят: „Не си сам на пътя!“

Стартира седми сезон на мащабната игра, който ще насочи вниманието към нередностите на...

All About Life преди 9 години

Стартира седми сезон на мащабната игра, който ще насочи вниманието към нередностите на пътя и ще раздаде 12 таблета и десетки други награди.

Тази есен Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат с емблематичната игра в радио ефира и нова голяма мисия – да припомнят, че „Не си сам на пътя“. Седмият сезон на мащабната кампания по инициатива на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ ще насочи вниманието на аудиторията към нередностите на пътя, неспазването на правилата за движение. Целта на кампанията е по-отговорното поведение на пътя на всички участници и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

В периода от 27 октомври до 6 декември 2014 г. главните герои Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще провокират слушателите да бъдат наблюдателни, да снимат и да публикуват снимка или видео на нередностите по пътя на специалните микросайтове на кампанията на www.njoy.bg и www.zrock.bg. Всеки ден водещите ще зареждат слушателите с много смях и настроение, но и ще обръщат внимание на тези от нас, които не спазват правилата за движение и забравят, че не са сами на пътя.

Всеки делничен ден Инспектора и Агента ще възнаграждават по един участник в играта със страхотна дневна награда, а всяка седмица един слушател, изпратил своя сигнал за нарушение ще печели таблет. Общо 12 таблета ще станат притежание на големите печелившите в седмия сезон на приключението.

Тази есен Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock ще ти покажат, че не си сам на пътя!

Следете всички новини, снимки и повече информация за инициативата на www.njoy.bg и www.zrock.bg.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.