Следва

Следвай звездите

Бионсе пуска стрийт линия с Topshop

Креативната Бионсе не спира да работи и да ни изненадва с нови неща. Сега звездата си партнира с...

All fashion преди 9 години

Креативната Бионсе не спира да работи и да ни изненадва с нови неща. Сега звездата си партнира с Topshop, за да създаде марка стрийт облекла. И това далеч няма да бъде само еднократно сътрудничество, новият моден бранд ще се казва Parkwood Topshop Athletic Ltd. и ше бъде пуснат на пазара следващата есен.

Собственикът на Topshop, Филип Грийн казва, че Бионсе е подписала сделката миналия петък след преговори през февруари и юни. "Това не е обикновена колаборация, става дума за изграждане на една марка, за изграждането на бизнес. Бионсе е един от най-трудолюбивите и талантливи хора в света, тя прекарва часове в танци, репетиции и тренировки, което я прави идеална за изграждане на спортна линия. Партньорството с Бионсе и нейният екип, които има най-голямата творческа енергия и ентусиазъм е вдъхновяващо за всички ни от Topshop. Имаме много работа, която да свършим през тази една година, но всички сме готови за предизвикателството, и с нетърпение очакваме да ви представим една иновативна и вълнуваща линия.”



Колекцията ще включва дрехи, обувки и аксесоари за танци, фитнес и спорт. Грийн казва, че той възнамерява да наеме двама дизайнери - моден дизайнер и още един, специализиран в спортни дрехи, който да се справи с техническите аспекти на специализираните за спорт облекла.



Parkwood Topshop Athletic взима името си от Parkwood Entertainment, което е мултифункционалната компания на певицата, която продуцира издаването на последния албум на Би.

„Не мога да си представя по-добър партньор, за разрастването на Parkwood”, казва дивата „Винаги съм обичала Topshop, заради напредничавите им идеи и развиването на модата. Работата с креативния им отдел по създаването на линията е вълнуваща и нямам търпение да участвам във всички аспекти на това партньорство.”

Това не е първият път, в който Бионсе пуска своя модна марка, през 2004 година тя пусна линията House of Deréon заедно с майка си, Тина Ноулс. Марката носи името на бабата на Би – Агнез Дерион (Agnèz Deréon).

More All fashion