Следва

Хелоуин вдъхновение: 7 запомнящи се костюма от любими ленти

Дневниците на редакцията: Виктория Бекъм стана предприемач на годината; Хелън Мирън е новото лице на L'Oreal; Лана дел Рей за L’UOMO Vogue и още...

Виктория Бекъм беше титулувана за най-успешен предприемач на годината в Обединеното кралство, от бизнес списанието Management Today...

All fashion преди 9 години

Виктория Бекъм стана предприемач на годината във Великобритания

Виктория Бекъм беше титулувана за най-успешен предприемач на годината в Обединеното кралство, от бизнес списанието Management Today.

Бившата Спайска заепърво място в списъка на бизнесдами, главно благодарение на работата си в модната индустрия. Титлата се дава въз основа на общите активи, създадените работни места и данните за продажбите. Само модната марка на звездата ”Виктория Бекъм” е отчела 30 милиона британски лири печалба - 2,9 процента ръст за пет години. Служителите й също са се увеличили с 3,2% в сравнение с 2008 г. Списанието я нарича ”изключително талантлив моден предприемач”.



Хелън Мирън е новото лице на L'Oreal

На 69 години, Хелън Мирън безкомпромисно зае мястото на много свои по-млади колежки, превръщайки се в новото лице на козметичния гигант L'Oreal. 

Британската актриса за пръв път сключва договор за реклама на козметични продукти, като по повод контракта си с бранда тя казва: "Не съм блестяща и никога не съм била, но винаги съм изглеждала добре и се старая да запазя това във всеки един момент."

На снимките за кампанията Хелън изглежда прекрасно, гримът е съвсем ненатрапчив, а снимките не изглеждат коригирани.

„Хелън Мирън е идеално рекламно лице. Тя показва, че е възможно жената да изглежда добре и да е жизнена независимо от напредналата си възраст. Освен това тя не се взима прекалено насериозно и това я прави симпатична за клиентките на компанията на 60 и повече години", коментират от L'Oreal.





Лана дел Рей за L’UOMO Vogue

Бохемска рапсодия с неустоим винтидж привкус ни предлагат от италианския L’Uomo Vogue в специалното си музикално издание, а главно действащо лице е не кой да е, а самата Лана дел Рей.

Фатална, дръзка и мъничко замечтана, точно такава, каквато я познаваме и обичаме, а в случая и още по-сюрреалистична през обектива на Франческо Кароцини.

Серията от кадри ни навява една приятна, леко екзотична ретро вълна, очарователно подсилена от вибриращата зърниста структура на кадрите, сякаш заснети директно от екрана на телевизора, а наситено червените устни и свободолюбивите гриви на певицата са сладката черешка на тази фешън история.




Долче и Габана – невинни

Стефано Габана и Доменико Долче бяха оправдани по обвинението за укриване на данъци. Това обяви най-висшата съдебна инстанция в Италия, опровергавайки две предишни присъди, които разхождаха дизайнерите из съдебните зали близо четири години.

„Ние винаги сме били честни и сме изключително горди от това признание на италианския съд”, се казва в изявлението на дизайнерите пред "Vive l'Italia".

Решението никак не е било лесно за съда, обсъждането на казуса е отнело три часа на пет членното жури, на чело с Алфредо Тереси, което оправдава не само модните диктатори, а и генералния директор на компанията Кристияна Руела, финансовия директор Джузепе Минони и счетоводителя Лучиано Патели.

Долче и Габана бяха обвинени за предполагаема данъчна измама през 2010 година, но през цялото време настояваха за своята невинност. През април тази година съдът ги призна за виновни и осъди всеки от двамата на по 20 месеца в затвора. През май те обявиха намерението си да обжалват, наричайки решението на съда "необяснимо". Радваме се, че усилията не са били напразни и сега всички обвинения са свалени от гърбовете на модното дуо.


 

 

More All fashion