Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men's Еxhibit: Луксът среща спорта – Adidas x Barbour

Водещият Британският лейбъл за лайфстаил луксозни облекла Barbour е партнирал на...

All fashion преди 9 години

Водещият британски лейбъл за лайфстайл луксозни облекла Barbour и Adidas Originals обединиха сили за създаването на лимитирана мъжка линия дрехи и обувки вдъхновени от три общи теми и с дизайн, адаптиран и от двата бранда.

Пол Арнет от Barbour каза по повод колаборацията: "Щастливи сме да си сътрудничим с Adidas Originals. Черпейки вдъхновение, както от нашите архиви, така и от работата с екипа на Adidas, успяхме да създадем якета и обувки, които съчетават традицията и наследството на двете марки в тази модерна лимитирана серия."

В първата тема - Country, Barbour залага на това, което винаги е бил, а именно синоним на британската провинция. В чест на това наследство, марката преоткрива характерното си „восъчно” яке Beaufort, добавяйки кожени детайли на качулката, джобовете и подгъва, за да създадете модела Adiwick. От своя страна, Adidas пресъздават характерните си TS Runner кецове в кожа в сходен цвят.







Втората тема - Spectator, празнува дългата връзка, която Adidas има със спорта. Спорт, който често се играе на тревистите и дъждовни британски паркове, все територии на Barbour. Spectator съчетава ретро обувки, забелязани на терена с предпазни връхни дрехи, които перфектно съчетават сърцето и на двете марки. Adidas преработва маратонките ZX555, за да съответстват на тъмносиньото яке Johbar на Barbour, коeто е завършено с кожен кант и контрастни ръкави.





Military
е последната тема от колекцията. В нея участва якето Baradi на Barbour, първоначално изработено за капитаните от британската армия по време на Фолклендската война. Оригинални детайли, като ципа-пръстен и множеството джобове, са запазени и в този модерен прочит.





Колекцията adidas Originals x Barbour ще бъде разпространена в избрани магазини на двете марки по цял свят на 8 ноември. Онлайн колекцията ще бъде достъпна в Hannon, End Clothing и Philip Browne.




 

More All fashion