Следва

Колекцията ZOOM IN или как 5 сгради на ZOOM Studio се превърнаха в бижута

Спечели един от седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics

Спечели един от седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics...

All About Life преди 9 години

Съвсем скоро те запознахме накратко с историята на невероятните продукти Lush. Английската марка за ръчно изработени био козметични продукти вече се радва на цели два магазина в София, от където с удоволствие пазаруваме и се наслаждаваме на истинско качество и отлични резултати в грижата за кожата и косата.

Тази нежна грижа, неповторим аромат на етерични масла и свежест, са най-хубавият подарък, който можем да си направим през студените зимни месеци. Сега и ти можеш да зарадваш себе си или някой твой близък с Lush Cosmetics и то изключително лесно, благодарение на чисто новата страхотна игра на View Sofia.

Отговорете на трите въпроса за фирмата по-долу и седем от вас ще имат възможността да притежават  по един от продуктите от най-новата серия Lush, тази, посветена на празниците и Коледа, която в магазините в София чакат от днес!

Знаете ли в кой месец през 2014 lush отваря магазина в Сердика център?

Колко процента вегетариански и колко веган са продуктите на Lush?

Каква е мисията на Lush?

Очакваме вашите отговори, жокер за които ще ви предостави search-а на View Sofia, на познатия адрес на редакцията [email protected]. Срокът е отново 7 дни - от днес, 29.10. 2014 до 4.11.2014 включително. 

Успех!

Кой спечели невероятното поп арт яке от предишната игра, може да видите тук>>


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.