Следва

Големите любовни истории: Уилям и Патриша Бъкли (част 2)

Първите снимки от снимачната площадка на филма на Джоли и Пит "Край морето"

В мрежата току що се появиха първите фотоси от снимачната площадка на филма "Край морето", в който пресните съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит играят заедно, а сценарият и режисурата са на Анджелина...

Други преди 9 години

В мрежата току що се появиха първите фотоси от снимачната площадка на филма "Край морето", в който пресните съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит играят заедно, а сценарият и режисурата са на Анджелина. Във филма, съвсем символично, актьорите играят влюбена двойка.



Снимките протичат на островите от Малтийския архипелаг, както вече писахме. За драматичната сцена, процесът по заснемането на която е запечатана на тези снимки, групата заминава за живописния остров Гозо.

Първото нещо в поредицата кадри, което почти вцепенява, е необичайният цвят на косата на холивудската дива. Прави впечатление и готиния ретро шик на облеклото й - бяла пола, полупрозрачна блуза и горчичен шал. Стилистиката е необичайна и определено обещава интересно развитие и по отношение на дизайна и стайлинга на лентата.

Чисто емоционално, първото впечатление за филма също вече е налице - достатъчно е да видим нежните прегръдки на актьорите. Веднага ни идва на ум: Анджелина и Брад играят, както и живеят. А това е толкова прекрасно...

More Други