Следва

Адриана Лима и Алесандра Амброзио в Fantasy Bra

Памучен поглед с Whiteout&Glare, новата марка рамки за очила на българския пазар

На 30 октомври на елегантно парти в центъра на София беше представена колекцията стилни рамки за очила от марката Whiteut & Glere...

All fashion преди 9 години

На 30 октомври на елегантно парти в центъра на София беше представена колекцията стилни рамки за очила от марката Whiteout&Glare. Вие, читателките на View Sofia, знаете, че стилът е в детайлите. Рамките на очилата са важен детайл, те стават част от лицето и допълват цялостното ни излъчване. Те са като грима, без който не можем. Очилата извикват асоциация за интелект. Не случайно всеки актьор, играещ ролята на професор или учен, носи очила. Сякаш самото им присъствие в гардероба мигновено добавя няколко процента по-високо IQ на собственика. А от правилния избор на рамки за очила зависи дали ще изглеждаме елегантни и модерни, умни и строги, закачливи и екстравагантни.



Докато опитвахме от гъшия дроб в черен шоколад и отпивахме шампанско, забелязахме и доста популярни лица сред гостите. телевизионни продуценти, режисьори, художници и специалисти офталмолози.

Какво представляват очилата Whiteout&Glare?
Whiteout&Glare са имената на две уникални метеорологични явления - заобикалящият ни свят се облива с непрогледна светлина, а пейзажът наоколо изчезва в нея. Това сияние носят и дизайнерските рамки, които всяка модна икона трябва да има. Рамките са ръчно изработени от дизайнери в Германия. Материалът е изцяло екологичен, съдържащ 84% памучен акцент.

 

Това е съвсем нов продукт от висок клас в оптиката. На партито всички гости можеха да премерят новите памучни рамки и да участват в фотосесия с тях.




Имаше и томбола, в която за съжаление не спечелихме, но щастливката, която се сдоби с първия чифт Whiteout&Glare - г-жа Марина Гачева от Arca design, сподели емоцията си с нас:
V.S.: Честито! Често ли се случва да печелите?
Г-жа Марина Гачева: Обикновено не печеля и затова не играя на тото. Навремето баба Ванга ми беше казала: „Никога не залагай на тото и не чакай печалби и завещания, всичко, което ще имаш, ще си го изработиш сама!”.
V.S. : Носите ли очила, ще използвате ли тези рамки?
Г-жа Марина Гачева: Аз съм художник и нося очила, особено когато работя. Много съм впечатлена от тази колекция. Радвам се, че хората мислят екологично. Ще бъде прекрасно всичката пластмаса да се замести с такъв алтернативен продукт.
 

Колекциите Whiteout&Glare са разнообразни, обединяват ги усещането за комфорт, стилния дизайн, малките ненатрапчиви акценти и отлична линия. Генерален представител за България е г-жа Ива Андреева. Домакинята беше ангажирана с многото гости, но ние успяхме да си откраднем обещание за просторно интервю следващата седмица специално за View Sofia.

More All fashion