Следва

Trend shopping: Изкусни кройки

Дневниците на редакцията: Кейт Мос на корицата на Vogue, отново; София Копола с празнични филми за GAP; Жизел се облече в Colcci и още...

Да, тя определено изглежда зашеметително във всичко, което сложи...

All fashion преди 9 години

Жизел за Colcci

Да, тя определено изглежда зашеметително във всичко, което сложи, и за пореден път показва това, появявайки се в секси и небрежна в новата рекламна кампания на бразилската марка Colcci. Красавицата е лице на линията Power Skinny Jeans, a магията й е уловена от фотографа Zee Nunes. Той показва зашеметяващата и фигура и безспорните моделски умения в секси фотосесия, за която тя позира с модели джинси от новата колекция, които варират от тъмен деним до ярко розово. 





Кейт Мос на корицата на Vogue, отново!

„Добре дошли в света на Кейт” ни приветстват от модната библия.
Броят е декемврийският, изданието е британското, а кориците са цели две! Едната е натурална и нежна, а другата – дръзка, съблазнителна и супер секси.

А вътре ни очаква мощна доза Мос под формата на пълна модна и бюти ретроспекция на топ модела. Прословутата блондинка споделя и своите топ 40 вдъхновители, развежда ни и по най-любимите си точки в Лондон, сред които се нарежда и просторният и апартамент, от градината, та чак до гардеробът-пазител на всичките й чанти.

Вълнуващо пътешествие ни чака, в това не се съмняваме и за секунда!







Мери Кейт и Ашли Олсън с колекция бижута

Близначките Олсън са доказали, че могат да проектират всичко - от дрехи и аксесоари, до сватбени рокли. Двете отново яхнаха вълната и накараха всички модни издания да ги споменат поне по веднъж тази седмица, пускайки капсулна колекция бижута за the StyleMint Studio Series.

Добрата новина в случая е, че всичко, което са създали е на абсолютно достъпна цена и в колекцията няма артикул, който да надвишава 30 долара. Двете сестри са обединили авторските си колиета, гривни, пръстени и дори клъчове, общо 13 на брой, под интересната абревиатура AMKxSM и са ги издържали в изключително минималистиен стил, с фини, почти незабележими и ненатрапчиви орнаменти. Не е нещо, което ще те е яд, че ще изпуснеш, но ако все пак проявяваш интерес, можеш да намериш творенията на Stylemint.com.





София Копола за GAP

Само преди дни Gap пуснаха поредица празнични филми, четири на брой, режисирани от самата София Копола и, както може би вече се досещате, те са брилянтно изпълнени от именитата носителка на "Оскар".

Впечатляващи, най-вече със своята простота и норманлост, клипчетата разказват историята на обикновени, дори учудващо скучни герои. И неслучайно, имайки предвид, че видеата са част от Коледната стратегия на бранда да се рекламира като облекло, подходящо за всеки в ежедневието му, и да бъде антипод на луксозните марки с присъщата за тях изключителност на съвършените лица и тела на манекените, които ги рекламират.

Кампанията е озаглавена "Обличай се нормално" и показва ситуации, в които всички сме попадали. Виж за какво ти говорим по-долу...

 

More All fashion