Следва

La vie en rose

Стил урок на седмицата: Шалът любимец

Когато ни е студено, най-обичаме да се сгушим в прегръдката на любим човек… или...

All fashion преди 9 години

Когато ни е студено, най-обичаме да се сгушим в прегръдката на любим човек… или в тази на доволно мекичък и наистина голям шал.

Последният несъмнено е и истински тренд отличник този сезон, сгрявайки не едно и две дефилета с почти скулптурните си обеми. Дойде време да се настани удобно и в нашия есенно-зимен ансамбъл от топ модни помощници за по-чаровна студена зона от годината.



Омотаваме го няколко пъти и го връзваме на едър възел точно отпред за акцент. Моно вариантите са ни слабост, но не бихме отказали и някой закачлив десен за настроение. Оставяме шалът да изиграе главната роля в малката ни модна история и му пускаме семпло и лежерно поддържащо подкрепление в лицето на чифт boyfriend джинси, толкова любими, безупречна бяла риза, снежни гуменки и неустоимо рокерско кожено яке в катран.

И, за да завършим подобаващо «класическия» цикъл, слагаме легендарните Ray Ban цайси и се наслаждаваме на ноемврийското слънце.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.