Следва

МЕРЦ специал става на 50 и ти подарява красота. Виж как...

Дизайн за вдъхновение: Топла прегръдка

Не остана много време до Коледните празници, за които вече си мечтаем така силно...

All About Life преди 9 години

Не остана много време до Коледните празници, за които вече си мечтаем силно. Всички обичаме този празничен дух, когато навън е тихо и бяло, навсякъде блестят светлини, носи се аромат на прясно изпечени курабийки и, разбира се, сме сгушени в топлата прегръдка на камината, около която вички се събират. 

Тя съдава неповторима атмосфера, уют и спокойствие. Чаша вино, одеало и може би книга... какво повече може да иска човек? Нещо нестандартно, модерно и същевременно носещо още повече блясък и комфорт? Повече от лесно е!

И тази седмица ти го показваме. В духа на идващите празници, в името на нежното докосване на "живата топлина" и заради това, че знаем, че във всеки дом има място за един малък пламък, селектирахме 22 неповторими дизайна, които уверяваме те, ще изглеждат страхотно в твоя дом. Ние се сгряхме само от гледката, а ти?



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.