Следва

#hiFIVE моменти

Men's Еxhibit: Sibling гостува на Victoria and Albert Museum

Потвърдено! Мъжкият моден бранд Sibling е късметлията, който ще вземе участие в...

All fashion преди 9 години

Потвърдено! Мъжкият моден бранд Sibling е късметлията, който ще вземе участие в предстоящото шоу-дефиле Fashion in Motion, организирано от емблематичния британски музей Victoria and Albert.

Лондончани ще се насладят на четири спектакъла с безплатен вход, които ще се състоят на 21-ви ноември и ще представят ключови модели от творчеството на триото Сидни Брайън, Джо Бейтс и Козет МакКрийри.

Вълнуващите дизайнерски решения на лейбъла се фокусират върху преработката на класическите плетива и денима, които надграждат с куп цветни и хумористични елементи, а на специалните дефилета ще вземат закачливо участие едни от най-шантавите им фешън „обекти” – Knit Monster, декориран с черепи и глави на Франкенщайн, с ексклузивна шарка на име Scare Isle; Please Kill Me, закачка с музиканта Ричард Хел, а също и колаборациите им с артистите Noble & Webster и Ричард Уудс.

Кураторът на Fashion In Motion – Ориол Кълън, споделя: „Sibling промениха цялостната представа за плетивата и внесоха истинска промяна в разбирането за мъжката мода. Вибриращи, революционни и винаги интригуващи.”
 

More All fashion