Следва

3+3 въпроса към едно градско момче: Иван

Кой спечели страхотните награди от Мerz специал

Кой спечели страхотните награди от Мerz специал...

All About Life преди 9 години

Какво всъщност е красотата и как да я запазим? Може би все пак има шанс да вземем контрола й в наши ръце и да кажем голямо „да” на естествената такава.

Полагаме безкрайно много грижи за външния си вид, стремим се да постигнем определено излъчване. Но, не е ли красотата всъщност точно индивидуалността? Не е ли красотата, точно състоянието, в което външността разкрива вътрешната ни хубост? Е! От Merz вярват точно в това.

А по случай 50-та годишнина на Merz, ние ви зададохме един въпрос, чрез верния отговор, на който петима от вас имаха шанс да спечелят подаръчния комплект Merz Spezial, съставен от опаковка Мерц Специал, закачалка за чанта Мерц Специал и часовник Мерц Специал.

Въпросът беше: Каква е тайната на Мерц Специал Драже?, а отговорът е: „Тайната на дражетата се крие в микро-капилярната формула – веществата се доставят и до най-малките кръвоносни съдове, достигайки по този начин до всички слоеве на кожата.“

Сред многобройните отговори, на случаен принцип избрахме пет късметлии, на които Merz предколедно подарява капка красота. И така, да видим кои са щастливците:

Ели Петрова
Петя Георгиева
Емилия Неделчева
Грета Ангелова
Ива Ангелова

Честито на късметлиите и благодарим на всички останали участници.

Очакваме победителите да се свържат с нас в срок от 7 дни, до 26 ноември, включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.