Следва

Cheesus

Evian by Jean Paul Gaultier

Определяш ли се като "воден" сноб? Ако ти не си такъв, то явно по света има такива след като всяка година минерална вода Evian...

All About Life преди 15 години

Определяш ли се като "воден" сноб? Ако ти не си такъв, то явно по света има такива след като всяка година минерална вода Evian прави специална лимитирана серия вода за Коледа.

10 поредни години минерална вода Evian кани дизайнери, художници и видни личности от световния хай-лайф да направят собствена линия бутилки минерална вода в лимитирани серии, като през 2000-та година Evian представи Evian Millenium, а след това и Evian Christian Lacroix, Evian Haute Couture и др.


Тази година Evian представи Evian by Jean Paul Gaultier Limited Edition, като бутилката се отличава с издължена форма и специално обработено стъкло, имитиращо снежинки и скреж.

Причините да харесваме бутилките в лимитирана серия са няколко, като основната е Jean Paul Gaultier. Защото когато лошото момче на френската мода твори, ние замръзваме на място със затаен дъх и очакваме поредното fashion творение.

Водата е подходяща и за подарък, като твоята приятелка от тип "fashion victim", много би се зарадвала на подобен подарък.

Все още цената на бутилката не е ясна, но предполагаме, че ще е около $120 (толкова струваха бутилките limited edition by Christian Lacroix) и ще може да се намери в по-добрите заведения в света.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.